Zoals u wellicht kunt zien, heeft SKOR een nieuwe website. Wij werken momenteel hard aan het overzetten van alle data. Mogelijk zijn uw zoekresultaten daardoor onvolledig. Wilt u de oude website raadplegen, ga dan naar: http://classic.skor.nl. Wanneer u vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord. Graag een mail sturen naar: info@skor.nl of bel: 020-672 2525.
Resultaten voor: “Sjaak Langenberg”
4 resultaten
Nieuws
Reprise van ‘De uitbreiding van polder Mastenbroek’
11.12.2005
Het lijkt de omgekeerde wereld: een polder die uitbreidt en stedelingen die zich moeten verdedigen tegen het oprukkende groen. Het is de werkelijkheid in de film ‘De uitbreiding van polder Mastenbroek’ van beeldend kunstenaar Sjaak Langenberg en filmmaker Theo van den Aker.
lees meer
Film 'De uitbreiding Polder Mastenbroek'
20.11.2004
De Nieuwe Buitensociëteit
Kunstenaar en journalist Sjaak Langenberg maakte samen met televisie producent en kunstenaar Theo van den Aker de film 'De uitbreiding Polder Mastenbroek' over de uitbreiding van Polder Mastenbroek. Hierin belichtten zij de relatie tussen de stad en de polder.
lees meer
De Inkijk
Inkijk # 10: Monument voor het bochtje achteruit
14.12.2001 - 10.02.2002
De Inkijk
Met Rijschool Langeberg (gespecialiseerd in 'bijzondere verrichtingen') presenteert kunstenaar en essayist Sjaak Langenberg in De Inkijk zijn 'Monument voor het bochtje achteruit'. Dit doet hij door middel van dia's, die iedere dag van zonsondergang tot zonsopgang te zien zijn. Tijdens de opening verzorgt rijschool Langenberg gratis proeflessen.
lees meer
Artikel
Open 4 | Sjaak Langenberg: Polder Mastenbroek zet de relatie stad en landschap op scherp
Artikel van kunstenaar en journalist Sjaak Langenberg, die samen met Theo van den Aker een film maakte over Polder Mastenbroek, dat steeds verder onder druk komt te staan door verstedelijking en industrialisatie.
lees meer