Zoals u wellicht kunt zien, heeft SKOR een nieuwe website. Wij werken momenteel hard aan het overzetten van alle data. Mogelijk zijn uw zoekresultaten daardoor onvolledig. Wilt u de oude website raadplegen, ga dan naar: http://classic.skor.nl. Wanneer u vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord. Graag een mail sturen naar: info@skor.nl of bel: 020-672 2525.
Resultaten voor: “Elger Esser”
3 resultaten
Tentoonstelling
Atelier HSL | 'Halte Brussel'
19.02.2005 - 26.03.2005
Huis deBuren
Van 19 februari tot en met 26 maart 2005 was de tentoonstelling 'Halte Brussel' te zien in het Vlaams-Nederlands Huis deBuren in Brussel. Getoond werden werken die in opdracht van HSL zijn gerealiseerd.
lees meer
Tentoonstelling
Atelier HSL | Tentoonstelling KUNSTWERKEN
19.10.2004 - 11.12.2004
De Vijverhof
Eind 2004 vond in Den Haag de tentoonstelling 'KUNSTWERKEN' plaats. Ter gelegenheid van het Nederlandse Voorzitterschap van de Europese Unie vestigde 'KUNSTWERKEN' aandacht op het van overheidswege stimuleren van kunstprojecten bij grote publieke bouwprojecten. De tentoonstelling liet een aantal markante voorbeelden van dit beleid zien.
lees meer
Project
Atelier HSL | Fotografieopdrachten
Jaarlijks verleent Atelier HSL opdrachten aan fotografen en kunstenaars om de culturele en maatschappelijke gevolgen van de aanleg van de Hogesnelheidslijn-Zuid vast te leggen.
lees meer