Zoals u wellicht kunt zien, heeft SKOR een nieuwe website. Wij werken momenteel hard aan het overzetten van alle data. Mogelijk zijn uw zoekresultaten daardoor onvolledig. Wilt u de oude website raadplegen, ga dan naar: http://classic.skor.nl. Wanneer u vragen heeft, staan wij u uiteraard graag te woord. Graag een mail sturen naar: info@skor.nl of bel: 020-672 2525.
Resultaten voor: “Nieuwe media”
14 resultaten
Activiteit
The Right to Database
06.11.2011
Theater Kikker
The current widespread availability of data has led to an explosion of creative practices formulated around the collection, analysis, and visualization of information.
lees meer
NetArtWorks
NetArtWorks: Metahaven
06.11.2011
A cloud coin is a virtual symbol that is inserted into the viewing experience of a website. The symbol resembles a coin, token, or jewel.
lees meer
NetArtWorks
NetArtWorks: Linda Hilfling
06.11.2011
Linda Hilfling's new project 'A Public Domain' is a reflection on and intervention into language as a commons.
lees meer
Activiteit
Public Domains
03.11.2011
Centraal Station Utrecht, Theater Kikker, Stadhuis Utrecht, Sterrenwacht, Parkeergarage Springweg
A guided tour into language, property and code in networked environments. Hosted by 'A Public Domain' with Linda Hilfling, Aymeric Mansoux, Fredrik Svensk, Goodiepal and Alejandro Duque.
lees meer
Project
Focus op Landschap
08.04.2011 - 20.05.2011
In het voorjaar van 2011 wordt verspreid over Noord-Holland een aantal events georganiseerd. Deelnemers volgen met de fiets een route waarin een aantal van de gefotografeerde locaties uit de collectie De Boer zijn opgenomen. Het doel is om gezamenlijk te ontdekken waar de foto’s gemaakt zijn en deze plaatsen opnieuw te fotograferen.
lees meer
Nieuws
Aankondiging: De zee naar Harderwijk
06.01.2009
Sint Jansdal, Harderwijk
Een kunstproject van Luna en Kristin Maurer voor Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk.
lees meer
Project
De zee naar Harderwijk
06.01.2009
Sint Jansdal, Harderwijk
Een camera- en geluidsinstallatie, gericht op de Oosterscheldekering in Zeeland, brengt de zee een jaar lang, 24 uur per dag, live in beeld. Via internet worden de beelden naar een televisiekanaal in het St Jansdal Ziekenhuis getransporteerd, alwaar je de golven, getijden, branding en geluiden op elk gewenst moment kunt beleven.
lees meer
Presentatie Open
Presentatie Open 13 & lezing door Florian Göttke
12.12.2007
Lloyd Hotel Amsterdam
U bent van harte uitgenodigd voor de lezing 'Toppled' van kunstenaar Florian Goettke. De lezing wordt gehouden ter gelegenheid van de presentatie van 'Open' 13: De opkomst van informele media. Hoe zoekmachines, webslogs, YouTube en Second Life de publieke meningsvorming veranderen.
lees meer
Project
CASZ Moving Images in Public Space
05.10.2007
Zuidplein
Bewegend beeld in de openbare ruimte? Met kunst in de openbare ruimte is het publiek inmiddels wel vertrouwd, maar videokunst in de openbare ruimte is nog maar weinig toegepast. Op het Zuidplein (naast NS station Zuid/WTC) in Amsterdam is een reuzengroot led-scherm verschenen van 7,5 meter breed en 4,4 meter hoog.
lees meer
Publicatie
Open 13: De opkomst van informele media. Hoe zoekmachines, weblogs, YouTube de publieke meningsvorming veranderen
In dit nummer van 'Open' wordt onderzocht wat de implicaties zijn van de opkomst van de informele media voor de publieke sfeer.
lees meer
Publicatie
Open 11: Hybride ruimte. Hoe draadloze media de publieke ruimte mobiliseren
'Open' 11 onderzoekt de implicaties en mogelijkheden van draadloze, mobiele media in de hybride publieke ruimte
lees meer
Project
'KissCam' - A.P. Komen / Karen Murphy
07.04.2006 - 07.04.2007
Max Euweplein
Op 7 april 2006 ging de KissCam van A.P. Komen / Karen Murphy online. KissCam is een onderdeel van het project ‘Kunst in de stad’, een initiatief van ‘Liefde in de stad’ en is gedurende een jaar actief.
lees meer
De Inkijk
Inkijk # 11: Juke[box]house
21.02.2002 - 28.04.2002
De Inkijk
'Juke[box]house' is een werk van Eva Knutz en Gabrielle Marks, twee leden van 9NERDS, een samenwerkingsverband van negen kunstenaars en vormgevers die werken met nieuwe media. Geïnspireerd door peepshows, gokmachines, sleazy danskroegen en oude discoplaten hebben de kunstenaars De Inkijk omgebouwd tot een jukebox die door voorbijgangers van buitenaf te bespelen is.
lees meer
Project
PanoramicPortraits
'PanoramicPortraits' is een internetproject in opdracht van SKOR |Stichting Kunst en Openbare Ruimte. Het is de eerste in een serie onderzoeksopdrachten waar SKOR kunstenaars uitnodigt een onderzoeksvraag te formuleren met betrekking tot het publieke domein op het world wide web.
lees meer