Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
De verschillen: Tribunestoel, stadionstoel en business seat

De verschillen: Tribunestoel, stadionstoel en business seat

13-06-2022

In het assortiment van SKOR vind je tribunestoelen, stadionstoelen én business seats. Wat is het verschil en wat zijn de specifieke eigenschappen?

Tribunestoelen 

Hiermee worden de kunststof (plastic) stoelen bedoeld. Dit zijn de reguliere zitplaatsen voor supporters die naar het stadion komen. Tribunestoeltjes zijn in verschillende types te verkrijgen. Zo zijn er stoelen met een rugleuning, zonder rugleuning en opklapbaar. Ook zijn de tribunestoelen verkrijgbaar in verschillende dieptes. Het verschilt namelijk per stadion hoeveel ruimte er is om een stoel te plaatsen ten opzichte van de stoel ervoor.

Kies je voor een te diepte stoel, dan kan de beenruimte beperkt worden. Laat je hierover altijd informeren. Tribunestoeljes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Standaard zijn dat 8 kleuren en die hebben we ook op voorraad bij SKOR. Als je een andere kleur wilt dan de standaard tribunestoel, dan kun je een eigen kleur kiezen. Voorwaarde is dan dat je meer dan 500 stoelen afneemt en je moet rekening houden met een lange levertijd.

Stadionstoelen 

Dit zijn de wat luxere stoelen en vaak zijn deze uitgevoerd met (kunst) leder, maar ze zijn ook verkrijgbaar in kunststof. Stadion stoelen worden ook wel business seats genoemd. Meestal worden stadionstoelen geplaatst op delen van de tribune waar businessclub leden plaatsnemen. Stadionstoelen zijn verkrijgbaar in veel soorten van luxe tot heel luxe. Desgewenst zijn ze uit te voeren met verschillende opties zoals logo’s in het leder geborduurd, gestoffeerde zijpanelen, stoelen voorzien van nummering, maar ook armleuningen en bekerhouders. Ook is het mogelijk om sommige stadionstoelen aan de kopse kant van het tribune element te monteren in plaatsen van op de vloer. Schoonmaken is op die manier een koud kunstje.

Je ziet het wel, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. We kijken vaak naar het budget dat beschikbaar is om een drietal stoelen te selecteren. Daarnaast kijken we naar de ruimte die beschikbaar is waar de stadionstoelen geplaatst moeten worden. Het kan best zijn dat er voldoende budget is, maar dat er niet voor de meest luxe stoel gekozen wordt, omdat deze te groot is om te plaatsen. Er blijft dan geen loopruimte over. 

Vragen over stoelen?

 Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact. We helpen je graag!