Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Hoe ziet het aankooptraject van tribune- en stadionstoelen er uit?

Hoe ziet het aankooptraject van tribune- en stadionstoelen er uit?

04-07-2023

Inventarisatie 

Voordat je gaat oriënteren op tribunestoelen is het goed om te weten hoeveel nieuwe stoelen je wilt gaan kopen. Moeten die stoelen nog aan bepaalde eisen voldoen? Kunststof? Leer? Welke kleuren wil ik hebben en niet onbelangrijk; wat is mijn budget?

Adviesgesprek 

Als je in kaart hebt wat je zoekt, dan is het mogelijk om een afspraak met een adviseur van SKOR op locatie te maken. We kunnen dan samen met jou kijken welke producten een oplossing bieden. In het geval van tribunestoelen gaan we kijken of je een stoel wilt met of zonder rugleuning. Die keuze hangt af van de ruimte die beschikbaar is. Kies je voor een tribunestoeltje met rugleuning, dan kun je nog een drietal verschillende dieptes kiezen om de beenruimte en het looppand zo groot mogelijk te houden.

Als je opzoek bent naar stadionstoelen, bijvoorbeeld lederen stoelen, dan is het budget vooral leidend om te bepalen welke producten er geschikt zijn. Ook hier is de beschikbare ruimte belangrijk om rekening mee te houden, want een ongelimiteerd budget betekent niet dat de duurste stoel geschikt is om gemonteerd te worden op jouw tribune. Daarna kijken we welke opties en accessoires gewenst zijn. Denk hierbij aan een opklapbare zitting, armleuningen, bekerhouders, logo’s, maar ook stoelnummering. Er is heel veel mogelijk!

Proefopstelling 

Als je weet welk product geschikt is, dan is het mogelijk om de betreffende stoel(en) bij jou op locatie neer te zetten. Op die manier kun je de mede bestuursleden kennis laten maken met de fysieke stoel, maar kunnen we ook kijken hoe de stoel staat op de tribune. Is er voldoende been- en loopruimte, of moeten we toch naar een ander product kijken? Je krijgt van ons de tijd om er rustig over na te denken.

Aankoop 

Heb je de juiste tribunestoel of stadionstoel gekozen, dan ga je over tot bestellen. We hebben de tribunestoelen altijd op voorraad in de 8 meest voorkomende kleuren, zodat je snel aan de slag kunt met de montage. Heb je een specifieke kleur nodig? Geen probleem, maar dan zullen we die wel voor je moeten bestellen. Het aantal stoelen bedraagt dan minimaal 500 stuks.

Stadionstoelen worden altijd per opdracht geproduceerd, omdat de wensen per klant verschillend zijn. Houd in dat geval rekening met een levertijd van 45 werkdagen.

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact. We helpen je graag!