Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "CAMO Winter"

Filosofie productontwikkeling
Alle SKOR voetballen voldoen aan de hoogste eisen en worden door ons eigen Product & Design Team ontwikkeld. Wij hebben altijd als doel om een voetbal te ontwikkelen die volkomen aansluit op de verschillende leeftijdscategoriën en als beste in zijn prijsklasse uitkomt.

Onze filosofie:
- een eigenzinnig design
- optimaal balgevoel
- een lange luchtretentie (minimaal verlies van luchtdruk in de bal). 

Garantie voetballen
Wij staan bekend om onze kwaliteit en de beste service, daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de bal is uitgesloten.

Productietechniek voetballen 
Wij produceren onze voetballen volgens de nieuwste technieken en bieden keuze uit drie verschillende soorten ballen:
1. Thermo Bonded; een volledig gelijmde bal, waardoor deze voetbal 100% rond en waterdicht is. Al jarenlang vind je deze techniek terug in ballen waarmee WK's en Champions League wedstrijden worden gespeeld.
2. Dual Tech (Hybride); een door een machine gestikte bal, die vervolgens wordt gelijmd. Ook dit type bal is 100% waterdicht, maar de rondheid en stabiliteit zijn net iets minder dan bij een Thermo Bonded bal.
3. Handgestikte voetballen; een traditionele bal die volgens de klassieke productietechnieken wordt geproduceerd, waardoor deze bal iets harder aanvoelt op de voet. Het is aan jou als speler of trainer wat jouw persoonlijke voorkeur heeft! 

Materialen van onze voetballen
Onze SKOR voetballen worden met een butyl binnenbal geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat onze ballen niet voor iedere training opgepompt hoeven te worden. Dat scheelt! Als je een ander type bal gewend bent, kan het zijn dat onze voetballen wat licht aanvoelen. Dit komt dankzij de zachte PU laag, die zorgt voor een goede 'touch' van de bal, zonder dat hij zijn kracht tijdens het schieten verliest! 

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "CAMO Winter"
Balmaat: Maat 5
Productietechniek: Handgestikt