Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "CAMO290-3"

Rating
Deze handgestikte voetbal heeft optimaal vluchtgedrag en scoort goed op balgevoel en slijtgedrag. De prijskwaliteit verhouding van deze voetbal is top!Filosofie productontwikkeling

Alle SKOR voetballen zijn ontwikkeld in Nederland door het Product & Design Team van SKOR volgens de hoogste eisen. Ons uitgangspunt is altijd, net als bij alle andere producten, een voetbal te ontwikkelen die als beste in zijn prijsklasse te boek staat. Vind bij ons een bal die specifiek ontworpen is voor een bepaald gebruik dat aansluit bij de verschillende leeftijdscategorieën.

De SKOR voetballen onderscheiden zich door:

  • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Herkenbare en fraaie uitstraling
  • 1 jaar volledig garantie
  • Het assortiment blijft altijd bestaan

Garantie bij een SKOR voetbal

Wij staan bekend om onze kwaliteit en de beste service, daarom bieden wij ook 1 jaar garantie op alle voetballen, waarbij natuurlijk de verwachte slijtage van de bal is uitgesloten.

Materialen van SKOR voetballen

Alle SKOR voetballen worden gemaakt van de beste PU materialen (ballen worden al decennia niet meer van leer gemaakt) met een latex binnenbal. Dit soort binnenballen zorgt voor een natuurlijke stuit. Het PU zorgt voor een heerlijke 'touch' van de bal waardoor er met veel gevoel gespeeld kan worden. Verbaas jezelf en probeer deze voetbal!

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "CAMO290-3"
Balmaat: Maat 3
KNVB leeftijdscategorie: O6, O7

Veelgestelde vragen

De CAMO290-3 heeft een gewicht van 290 gram, wat perfect is voor jeugdspelers in de leeftijdscategorie t/m O7.
Absoluut! Deze bal is geschikt voor zowel gras als kunstgras.
Zeker! Bij een bestelling van 100 stuks of meer kun je deze ballen naar jouw wensen laten personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een clublogo of een naam toe voor een unieke uitstraling.

CAMO290-3 Jeugdvoetbal Maat 3 | t/m JO7 | Handgestikt

Ben je op zoek naar een hoogwaardige voetbal voor jeugdspelers in de leeftijdscategorie t/m O7? Dan is de CAMO290-3 precies wat je nodig hebt! Met een gewicht van 290 gram is deze maat 3 voetbal perfect geschikt voor jonge spelers. Of het nu gaat om wedstrijden of trainingen, met deze bal kunnen ze optimaal hun vaardigheden ontwikkelen.

De CAMO290-3 staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en kan zonder twijfel worden vergeleken met de CAMO3. Deze handgestikte voetbal is zorgvuldig vervaardigd om te zorgen voor duurzaamheid en optimale prestaties. Bovendien geeft de hexaprint-design de bal een moderne en flitsende uitstraling die zeker in de smaak zal vallen bij jonge voetballers.

Het belangrijkste is dat de CAMO290-3 conform de richtlijnen van de KNVB is goedgekeurd voor gebruik in de leeftijdscategorieën O6 en O7. Dit betekent dat deze bal voldoet aan de vereiste specificaties en afmetingen die nodig zijn voor het beste spelplezier en de veiligheid van de jonge spelers.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige voetbal voor jeugdspelers in de leeftijdscategorie t/m O7, is de CAMO290-3 de perfecte keuze. Met zijn topkwaliteit, veelzijdigheid en mogelijkheid tot personalisatie, zal deze bal zeker bijdragen aan de ontwikkeling en het plezier van jonge voetballers.