Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Deksel voor grondpot vast doel - ø100x120mm - lengte 30mm"

Het deksel voor grondpot van SKOR biedt een praktische en duurzame oplossing voor het afdekken van vaste doelen met een grondpotdiameter van 100x120 mm en een lengte van 30 mm. Dit stevige deksel is speciaal ontworpen om vaste doelen te beschermen tegen vuil, stof en andere externe elementen, waardoor hun levensduur wordt verlengd en hun prestaties worden geoptimaliseerd.

- Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig materiaal, biedt het deksel voor grondpot van SKOR duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

- Eenvoudige installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kan het deksel snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, waardoor kostbare tijd en moeite worden bespaard.

- Perfecte pasvorm: Het deksel is specifiek ontworpen om naadloos te passen op grondpotten met een diameter van 100x120 mm en een lengte van 30 mm, waardoor een veilige en stevige afsluiting wordt gegarandeerd.

- Bescherming: Door vaste doelen effectief af te dekken, beschermt het deksel voor grondpot van SKOR tegen schade door weersinvloeden, vandalisme en onbedoeld gebruik, waardoor de levensduur van de doelen wordt verlengd.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Deksel voor grondpot vast doel - ø100x120mm - lengte 30mm"
Binnendiameter: 100x120 mm
Categorie: Grondpotten
Lengte: 30 mm