Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Dugout Type 1 De luxe | Kuipstoelen"
Het frame van de dugout is volledig gelast, wat resulteert in een uiterst stabiele constructie. Het is gecoat en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, hoewel het coaten voornamelijk een esthetisch doel dient, aangezien aluminium niet roest. 

De dugout wordt volledig afgemonteerd geleverd, met afmetingen van ongeveer 2,05 meter hoog, 1,5 meter diep aan de bovenzijde en 0,9 meter diep aan de onderzijde. De breedte van de dugout is configureerbaar, met ongeveer 2 personen per meter. 

Bij het maken van een uitsparing in een hekwerk of aanpassingen aan straatwerk rond de dugouts is het aan te raden contact op te nemen met de klantenservice voor de exacte breedtemaat. De stahoogte van de dugout is 2 meter, met de voorzijde van het frame onder een hoek van 20 graden om regeninval te voorkomen. Het volledig aluminium frame is bestand tegen corrosie, hoewel conservering aan te bevelen is in kustgebieden. 

De bovenbalk van de dugout is gemaakt van een uniek en sterk extrusieprofiel, met een grote afronding aan de onderzijde om letsel bij het stoten van het hoofd te minimaliseren. Extra stabiliteit wordt geboden door balken in de zijframes, die tevens voorkomen dat de zijplaten klapperen tegen het frame. 

De beplating van de dugout bestaat uit 4mm Polycarbonaat met Bronsgloed, doorzichtig, slagvast en UV-bestendig. Het plaatwerk is gemonteerd met RVS schroeven aan het frame, terwijl rubber rondom alle dakplaten wordt gebruikt om lekkage te voorkomen. 

Voor zitplekken zijn luxe kuipstoelen verkrijgbaar in diverse kleuren, waarbij ongeveer twee volwassenen per breedtemeter plaats kunnen nemen op de dugout bank. 

De levering en montage van dugouts omvat geen montagematerialen voor verankering. Klanten hebben de keuze om de dugout zelf af te halen bij de fabriek en zelf te monteren, of het transport en de montage door het bedrijf te laten verzorgen.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Dugout Type 1 De luxe | Kuipstoelen"
Afmeting dugout: 2,05 x 1,5 x 0,9 meter
Diepte dug-out: 1,5 meter
Zitting: Kuipstoeltjes
Coating : Ja