Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Gripsokken Zwart"

Keuze uit gripsokken
Wij bieden jou de keuze om grip sokken te bestellen in het zwart en wit. Geef daarbij aan welke maat je nodig hebt en hoeveel je wilt bestellen. Het is handig om wat meer setjes te bestellen, zodat je altijd schone sokken hebt liggen voor jouw voetbaltraining- of wedstrijd. Het is namelijk ideaal om tijdens elke training deze voetbalsokken aan te trekken. Als je eenmaal deze voetbalsokken bent gewend, wil je niet meer anders.

Waarom gripsokken van SKOR?
Bij ons kun je zeker zijn van gripsokken van uitstekende kwaliteit. Wij ontwikkelen deze gripsokken ook nog eens helemaal zelf, dus kunnen je goede kwaliteit in ieder geval garanderen. We werken alleen met de beste mensen, technieken en materialen. Daarbij ben je zeker van één vast adres voor al je sportproducten. Vanaf een bedrag van €50,00 bieden wij je een gratis verzending in heel Nederland, dus kijk gerust nog eens verder in ons assortiment.

Gripsokken bestellen
Bestel je gripsokken nu online via SKOR. Heb je een vraag over onze voetbalsokken of wil je meer weten over ons assortiment met sportartikelen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. We komen onze afspraken na en werken zonder tussenpersonen, dus je praat altijd direct met ons. Bel ons even op, stuur een chatbericht en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een antwoord. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen. 

Eigenschappen gripsokken

  • Verkrijgbaar in de kleur wit of zwart.
  • Voorkomt blaren. De anti-slip noppen aan de onderkant van de sok houden je voet op de plek tijdens het sporten. Hierdoor glij je niet door in je schoen, wat de kans op blaren verkleint.
  • Glijdt niet af. Dankzij de dikke band bovenaan de gripsok, blijft de sok op zijn plaats tijdens iedere beweging die jij maakt.
  • Een sok voor iedere voet. De arch support op de wreef zorgt ervoor dat de sok nauw aansluit om de voet van iedere sporter.
  • Optimale fit. Het uiteinde en de hak van de sok bestaan uit speciaal materiaal dat voorkomt dat de sok dubbel zit in je sportschoen.

Geschikt voor sporten met veel zijdelingse beweging zoals voetbal, korfbal, hockey, squash en tennis. Wij raden de gripsokken ook aan voor individuele sporten als hardlopen en fitness. 

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Gripsokken Zwart"
Anti slip: Ja
Maat (voetbal)sokken: 37-41, 42-45, 46-49
Materiaalsoort: Nylon, Polyester, Spandex
Kleur: Zwart