Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Koord om WK/Kooi doelnet te spannen"

Het koord om WK/Kooi Doelnet te Spannen van SKOR is een essentieel accessoire voor het bevestigen en strak spannen van doelnetten op WK- en kooidoelen. Dit duurzame en veelzijdige koord biedt een eenvoudige en effectieve oplossing om ervoor te zorgen dat doelnetten veilig en stevig aan de doelen blijven bevestigd, waardoor optimale prestaties en veiligheid worden gegarandeerd tijdens trainingen en wedstrijden.

- Hoogwaardig materiaal: Het koord is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal, wat zorgt voor langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

- Optimale lengte: Met een geschikte lengte biedt het koord voldoende ruimte om doelnetten strak te spannen op WK- en kooidoelen, waardoor een stevige bevestiging wordt gegarandeerd.

- Eenvoudige bevestiging: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kan het koord snel en gemakkelijk worden bevestigd aan doelnetten en doelconstructies, waardoor kostbare tijd en moeite worden bespaard.

- Veelzijdigheid: Het koord is geschikt voor verschillende maten en modellen WK- en kooidoelen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse sportfaciliteiten en doelconfiguraties.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Koord om WK/Kooi doelnet te spannen"
Categorie: Spanpalen
Lengte: 18 meter
Kleur: Wit