Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Montageset Tribunestoel Oslo - 40mm dik"

De montageset voor de Tribunestoel Oslo is een essentieel accessoire voor het veilig en stevig bevestigen van tribunestoelen met een dikte van 40 mm. Ontworpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap, biedt deze set optimale stabiliteit en duurzaamheid voor uw tribune-installaties.

- Hoogwaardige Materialen: Vervaardigd uit robuuste materialen van superieure kwaliteit, biedt de montageset langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

- Eenvoudige Installatie: Dankzij het doordachte ontwerp is de installatie van deze montageset moeiteloos en snel, waardoor kostbare tijd en arbeid worden bespaard.

- Veiligheid en Stabiliteit: De montageset zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging van tribunestoelen, waardoor een comfortabele en zorgeloze zitervaring wordt gegarandeerd voor gebruikers.

- Compatibiliteit: Speciaal ontworpen voor tribunestoelen met een dikte van 40 mm, garandeert deze set een perfecte pasvorm en compatibiliteit met uw bestaande tribuneconfiguraties.

- Weerbestendigheid: Gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, is deze montageset geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor het perfect is voor diverse sportfaciliteiten.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Montageset Tribunestoel Oslo - 40mm dik"
Montageset dikte: 40mm