Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Alles in eigen huis

SKOR faciliteert sportclubs en spelers met de beste sportmaterialen. Daarmee willen wij dat jij optimaal presteert. Deze producten worden allemaal in onze eigen fabriek geproduceerd. Het magazijn en kantoor zitten ook nog ééns op dezelfde locatie voor korte lijntjes. Maatwerk is daarom ook geen probleem! Om jou en je club de optimale sportbeleving te bieden, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem een kijkje in de keuken.

Productie

Als sinds de beginjaren van SKOR, toen nog bekend als ERMA Sport, lassen wij zelf onze doelen en dug-outs. In het begin met een gehuurde lasmachine en precies genoeg kokermateriaal, nu is het een geoliede machine met een team van gekwalificeerde lassers en monteurs. Dat bekijken wij met veel trots. 

Wij hebben een berg aan ervaring, waardoor erg veel knowhow is opgedaan. SKOR is daardoor al jaren de toonaangevende partij als het gaat om kwaliteit en innovatie in buitenbalsporten, zoals voetbal en hockey. Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen zit in ons DNA. Wij hebben dan ook vele ontwikkelingen op onze naam staan, zoals de Infill Guard. 

Wat is het grote voordeel voor jou als klant? Wij kunnen problemen razendsnel voor je oplossen, ook op locatie. En omdat wij de bron zijn kunnen wij ook niet wijzen naar een ander. Mocht er dus toch een keer een probleem of klacht zijn, pakken we dit ook serieus op. Met die kennis kunnen met deze kennis ons product of proces weer verder fijnslijpen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid. Voor ons is een klacht een kans op verbetering!

Wij nemen eigenaarschap

Van begin tot eind zijn wij gefocust op kwaliteit én service. Daarom kun je ook na je aankoop op SKOR vertrouwen.

Magazijn

SKOR heeft met afstand de grootste voorraad verplaatsbare doelen van Europa. Voor zowel hockey als voetbal kunnen we velden volzetten. Hierdoor kunnen we altijd korte levertijden garanderen op onze hardlopers. 

Met 10.000m2 aan sportproducten behoort SKOR tot de grootste spelers van Europa. We hebben een ruime voorraad van bijna alles! Denk aan voetbaldoelen, dug-outs, korfbalpalen, hockeydoelen, voetballen, keepershandschoenen, doelnetten, alle gangbare trainingsmaterialen en nog veel meer. Onze hardwerkende magazijnmedewerkers maken voor jou de bestelling compleet. 

Een deel van onze producten wordt verstuurd per pakketdienst, maar bij een voetbal- of hockeydoel werkt het net even anders. Wij nemen contact met je op en plannen een afspraak. Dat zorgt bij jou voor duidelijkheid en dan staan wij niet voor een dicht hek voor het sportpark. Moet er iets geïnstalleerd worden? Onze monteurs kunnen jou helpen bij het installeren van alle hardware-sportproducten. 

Vragen over onze productie?

Neem contact op en we vertellen je graag meer over wat we doen! We laten je graag zien hoe wij het aanpakken op ons terrein in Almelo. Kom je langs?

Neem contact op