Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Netborging rubber profiel - Comfix"

De "Netborging Rubber Profiel Comfix" van SKOR is een betrouwbare en duurzame oplossing voor het veilig bevestigen van sportnetten aan doelen en andere constructies. Dit rubberen profiel biedt een stevige grip en een veilige vergrendeling, waardoor het net op zijn plaats blijft tijdens intense trainingen en wedstrijden, terwijl het tegelijkertijd de levensduur van het net verlengt.

- Hoogwaardig rubber: Het rubberen profiel is van hoogwaardig materiaal, waardoor het bestand is tegen slijtage en weersinvloeden, zelfs bij langdurig gebruik op sportvelden.

- Veilige netborging: Het Comfix-profiel biedt een stevige grip op het net en zorgt voor een veilige vergrendeling, waardoor het net op zijn plaats blijft, zelfs tijdens krachtige impact van de bal of andere externe krachten.

- Eenvoudige installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kan de netborging snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd op verschillende soorten netten en doelen, waardoor kostbare tijd en moeite worden bespaard.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Netborging rubber profiel - Comfix"
Lengte: 1 meter
Materiaalsoort: Rubber
Netbevestiging: ComFix