Netten

Ons assortiment aan netten omvat verschillende afmetingen, kleuren en twee soorten materiaal (PP en PE) met elk hun eigen voordelen en nadelen. We hechten veel belang aan goed passende netten voor zowel esthetische als duurzaamheidsredenen, en selecteren zorgvuldig de maatvoering tijdens het productieproces.

Gratis adviesgesprek
Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Reviews van klanten

Verschillende afmetingen en kleuren netten

De netten van SKOR zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je vindt ze eenvoudig op onze website. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren mogelijk. Meestal wordt er voor een wit net gekozen, maar er zijn ook clubs of verenigingen die graag de netten in de clubkleuren willen hebben. Er is veel mogelijk. Wij hebben diverse combinaties in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden! Let er wel op dat de kosten voor een gekleurd net hoger zijn en dat de levertijd van de netten wat langer kan zijn.

Van welk materiaal zijn de netten gemaakt?

Netten worden gemaakt in twee typen materiaal. De meest voorkomende soort is een net van PP (polypropyleen). Dit materiaal voelt wat zachter en vriendelijker aan en laat zich makkelijk en mooi in het doel hangen. Het materiaal rekt ook een beetje mee. De aanschafprijs is relatief voordelig. Een nadeel is dat de netten van PP sneller slijten. Naast netten van PP zijn er ook netten gemaakt van PE (polyethyleen). PE is een soort plastic. Netten van PE zijn een stuk stugger en zwaarder. Ook is de aanschafprijs voor een PE net een stuk hoger dan die van PP. Een groot voordeel van PE netten is dat de levensduur aanzienlijk langer is dan normale netten.

Dikte van garen en afmeting van de mazen van de netten

Netten variëren in dikte van het garen, ook wel draaddikte genoemd. Je kunt kiezen uit netten van 3mm, 4mm en 5mm. SKOR levert standaard 4mm omdat wij weten dat de levensduur voldoet aan de gestelde eisen. Als je kiest voor een net met een dikkere garen (draaddikte), dan zal de levensduur van het net toenemen. Netten worden gemaakt met verschillende maasgroottes. Deze variëren van 45mm, 100mm tot 120mm. 

Vragen over netten

Heb je vragen na het lezen van de informatie over netten? Of wil je advies van ons om te kijken welk net het meest geschikt is voor jouw wensen/gebruik? We helpen je graag! SKOR is telefonisch te bereiken op +31 88 008 1100 of mail je vraag naar info@skor.nl. We helpen je snel. Volg ons op onze sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen omtrent voetbalnetten en meer!