Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "SKOR Crew sokken Wit"

Prettig zittende sokken zijn niet geheel onbelangrijk. Je sokken moeten niet gaan schuren. De Crew sokken van SKOR zijn gemaakt met een platte naad, dit voorkomt dat jij last krijgt van je tenen. Verder zit er in de voet van de sokken arch support, hierdoor sluiten de sokken perfect om de voeten. Het elastiek van de SKOR Crew sokken zorgt dat de sok niet afzakt. Door op de slijtagepunten kwaliteitsgaren te gebruiken is er minder slijtage waardoor de sokken langer meegaan.

Crew sokken bestellen

Bestel je Crew sokken nu online via SKOR. Heb je een vraag over onze Crew sokken of wil je meer weten over ons assortiment met sportartikelen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. We komen onze afspraken na en werken zonder tussenpersonen, dus je praat altijd direct met ons. Bel ons even op, stuur een chatbericht en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een antwoord. Voor meer informatie kun je ons ook volgen op onze social media kanalen. 

Eigenschappen Crew sokken

  • Verkrijgbaar in de kleur wit.
  • Glijdt niet af. Dankzij de  kwalitatieve elastiek in de Crew sokken, blijft de sok op zijn plaats tijdens iedere beweging die jij maakt.
  • Een sok voor iedere voet.  De arch support  op de wreef zorgt ervoor dat de sok nauw aansluit om de voet.
  • Optimale fit. Het uiteinde en de hak van de sok bestaan uit  duurzaam materiaal  dat voorkomt dat de sok dubbel zit in je schoen.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "SKOR Crew sokken Wit"
Maat (voetbal)sokken: 37-41, 42-45, 46-49