Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Nieuwe huisvesting

Wij steken onze ambities niet onder stoelen of banken. Momenteel zijn wij bezig met een plek die daaraan voldoet. We groeien en zijn op zoek naar een plek waar sport, duurzaamheid en dynamiek samenkomt. Momenteel vind je ons op het Bedrijvenpark Twente in Almelo. Wie weet bezoek je SKOR binnenkort wel op in een nieuw pand.

Optimaal presteren op de werkvloer

Van onze bezoekers horen wij vaak dat er een fijne sfeer hangt bij ons op de werkvloer. Dat is iets wat wij graag willen behouden. Bij SKOR vinden we het belangrijk dat onze gasten goed worden ontvangen, maar wij hebben ook het beste voor met onze collega's. Wij willen bij onze nieuwe huisvesting een plek creëren waar collega's tijdens werktijd optimaal kunnen presteren en vervolgens optimaal kunnen genieten van hun vrije tijd. 

Een plek die energie geeft

Wij hebben meer ruimte nodig om te groeien. Met een nieuw pand geven wij onszelf en alle collega's nieuwe energie voor de volgende stap.

Alles op een plek

Zie je het voor je? Een gebouw waar je de fabriek, het magazijn én het kantoor van één bedrijf zit? Wij wel. Dat hebben we namelijk al. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij zorgen voor een vlot proces. Met een kritische plek houden we de kwaliteit hoog. Dat willen wij houden.

Benieuwd hoe we het nu doen? Neem een kijkje.

Kom eens langs

Benieuwd hoe ons huidige kantoor eruit ziet? Kom langs! Wij vertellen je graag meer over wat wij doen en hoe we het doen. Van onze voetballen tot onze dug-outs, je vindt alles op één locatie.

Kom in contact