Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Zijplaat dug-out type Basic - 3mm Polycarbonaat"

  Upgrade uw dug-out naar een hoger niveau van bescherming en functionaliteit met onze zijplaat voor Dug-out, Type Basic, vervaardigd uit duurzaam 3mm polycarbonaat. Deze zijplaat is ontworpen om de veiligheid en het comfort van spelers en coaches te verbeteren, terwijl het tegelijkertijd een helder zicht op het veld biedt.

  Duurzaamheid en Bescherming: Gemaakt van hoogwaardig 3mm polycarbonaat, biedt deze zijplaat uitstekende duurzaamheid en slagvastheid, waardoor een langdurige bescherming van spelers en coaches wordt gegarandeerd.

  Weerbestendigheid: Ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, van regen tot intense zonneschijn, waardoor het perfect is voor zowel indoor als outdoor gebruik.

  Helder Zicht: Het transparante polycarbonaat biedt een helder zicht op het veld, waardoor coaches en spelers een onbelemmerd zicht hebben op het spelverloop zonder afbreuk te doen aan bescherming.

  Eenvoudige Installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is de zijplaat eenvoudig te installeren op uw dug-out, wat tijd en moeite bespaart bij het upgraden van uw sportfaciliteit.

  Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende sporten, zoals voetbal, honkbal, softball en meer, past deze zijplaat perfect bij uw bestaande dug-outconfiguratie.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Productspecificaties "Zijplaat dug-out type Basic - 3mm Polycarbonaat"
Dikte dugout plaat: 3mm Polycarbonaat
Materiaalsoort: Polycarbonaat
Soort dugout-plaat: Zijplaat
Type Dug-out plaat: Dug-out plaat helder 3 mm dikte