Schoonlopers

Hier vind je alle ondersteunende materialen die gebruikt worden voor de inrichting en het afwerken van jouw sportveld. Denk aan persroosters en borstelmatten die ervoor zorgen dat infill materiaal op het veld blijft. Daarnaast helpen zij om vuiligheid buiten je speelveld te houden als je het veld betreed.

Gratis adviesgesprek
Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Reviews van klanten

Optimaliseer de entree van je sportveld met borstel- en schoonloopmatten

Borstelmatten, ook wel bekend als schoonloopmatten, zijn een essentiële toevoeging aan je sportveld. Deze matten worden vaak gecombineerd met looproosters voor een optimale werking. Zoals de naam al aangeeft, zorgen schoonloopmatten ervoor dat vuil van buiten niet met je schoenen het kunstgrasveld betreedt. Bovendien voorkomen ze dat infill materialen aan je voetbalschoenen blijven kleven wanneer je het veld verlaat, waardoor de verspreiding van microplastics wordt tegengegaan. Ontdek onze variëteit aan schoonloopmatten en laat ons je adviseren over welke het beste bij jou past.

Verbeterde hygiëne met pers- en looproosters

Persroosters worden vaak in combinatie met borstelmatten gebruikt en vormen een slimme oplossing voor het beheer van vuil op sportvelden. Door een uitsparing in het straatwerk te maken en hierin het persrooster te plaatsen, kan vuil gemakkelijk in de onderliggende opvangruimte terechtkomen. Bovenop het persrooster leg je vervolgens een borstelmat, waardoor vuil van onder de voet rechtstreeks in de opvangruimte wordt geleid en periodiek kan worden verwijderd. Persroosters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en laat ons je helpen bij het kiezen van het juiste looprooster voor jouw sportveld.

Schoonloopers aanschaffen bij SKOR?

Heb je nog vragen over schoonloopmatten of persroosters? Of wil je meer weten over andere producten voor jouw sportveld? Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We beantwoorden graag al je vragen en bieden advies op maat!