Tennis

Tennis is een populaire sport in Nederland: ongeveer 550.00 Nederlanders zijn lid van een vereniging die is aangesloten bij de nationale tennisbond (KNLBT) en maar liefst één miljoen mensen tennist vaak. Het is dan ook belangrijk dat de tennisbaan op jouw complex er goed bij staat. Cruciaal voor het afscheiden van het veld zijn de tennispalen en het tennisnet. Wij bieden deze producten aan in verschillende soorten. Wij werken met de beste materialen en mensen, waardoor je verzekerd bent van tennis producten van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Ontdek hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Gratis adviesgesprek
Grootste fabrikant van buitensport materialen

Ontwikkeld en gefabriceerd in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Reviews van klanten

Tennispalen 

De tennispalen zorgen ervoor dat het tennisnet goed wordt strakgetrokken. Bij ons vind je verschillende complete tennissets. Al onze tennispalen worden gemaakt van aluminium, waardoor de palen niet zullen roesten. Bovendien is bij verschillende tennissets coating in alle RAL-kleuren mogelijk, wat zorgt voor een nog stijlvollere uitstraling van je tennisbaan. Al onze tennispalen worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Almelo.

Tennisnetten 

Net als de tennispalen, vind je ook tennisnetten op deze pagina. Wij bieden verschillende soorten tennisnetten aan in twee verschillende afmetingen (12,8x1,07 meter of 12,7x1,07 meter). Daarbij heb je de keuze tussen een enkele of dubbele topmaas. Bij een dubbele topmaas bestaat de maas uit een dubbel gespannen net, wat leidt tot extra stevigheid. Wat betreft de staalkabel die boven het tennisnet langsloopt, bieden we tennisnetten aan met geplastificeerde staalkabel en tennisnetten met een staalkabel voorzien van een nylon bovenband en een spanlijn onderaan het net. Onze tennisnetten worden gemaakt in een gespecialiseerde fabriek en zijn ruim op voorraad in Almelo!

Tennis materiaal bestellen? 

Naast tennismateriaal vind je op onze website ook andere sportmaterialen die je kunt gebruiken bij je tennis training of wedstrijd, zoals gripsokken, bidons en teamkleding. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de andere productpagina's. Als je nog vragen hebt over de tennismaterialen of de andere producten die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of per e-mail op info@skor.nl. We helpen je graag verder!