Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Samen werken aan een vruchtbare toekomst 

De vereniging is aan het veranderen. Vrijwilligers worden schaarser en daardoor moeten minder mensen de steeds zwaarder wordende last dragen. Daarnaast hebben de leden steeds hogere verwachtingen, zonder zelf een actieve bijdrage te leveren. Meer en meer wordt de vereniging bijna gezien als een bedrijf en wordt verwacht dat alles perfect geregeld is. SKOR is zich hiervan bewust. Mede hiervoor hebben wij het concept “Vriend van SKOR” ontwikkeld. Wij willen het verenigingen graag makkelijker maken, helpen als een vriend, Vriend van SKOR.

Ontzorgen 

Niet meer onnodig tijd kwijt aan het zoeken naar de benodigde leverancier, uniformiteit en uitwisselbaarheid en alles kunnen bestellen bij één partner, optimaal! SKOR heeft wat jij zoekt voor jouw vereniging. Met persoonlijke toegang tot onze portal vind je meteen wat je zoekt en dat ook nog eens tegen de beste condities. Een overzichtelijke bestelhistorie, bijbehorende artikelen en diensten en uiteraard ook gelijk de bijbehorende kosten, wel zo makkelijk. Bij SKOR werken mensen met een directe link tot het verenigingsleven en wij begrijpen dan ook als geen ander het belang en gemak van een ultieme partner. SKOR is zo ingericht om jou als vereniging volledig te ontzorgen. En als je toch nog twijfelt aan een bepaald artikel of simpelweg wat meer informatie of advies wil, dan is jouw persoonlijke accountmanager er om je te helpen!

Persoonlijke accountmanager 

Wij zijn trots op de persoonlijke relatie en aanpak die we met onze relaties hebben, dat doen we bij SKOR met een eigen toegewijde accountmanager. Deze professional staat voor je klaar om te luisteren naar de behoeften en belangen bij jouw vereniging. Hulp bij het vinden van de juiste producten of diensten, het plaatsen van bestellingen en al je vragen beantwoorden, kortom jouw accountmanager is er om jou en de vereniging te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke keuzes worden gemaakt voor jouw vereniging. En dat alles tegen de beste condities via onze loyaliteitskorting.

Loyaliteitskorting 

Bij SKOR geloven we in het belonen van onze trouwe relaties. Daarom bieden we een aantrekkelijke loyaliteitskorting aan op al onze producten en diensten. Hoe meer productgroepen je bij ons afneemt, hoe groter je korting wordt. Zo profiteer je niet alleen van hoogwaardige producten en services, maar ook van aanzienlijke besparingen. Daarnaast hebben we voor verenigingen ook een eigen webshop, waarbij de leden items kunnen aanschaffen welke we vooraf samen hebben bepaald.

Eigen clubshop 

Bij SKOR krijg je als vriend je eigen club webshop/ledenportaal waarop de leden onze producten en diensten gemakkelijk kunt bekijken en kopen, toegespitst op jouw vereniging. Onze gebruiksvriendelijke webshop/ledenportaal maakt bestellen snel en eenvoudig, zonder tussenkomst van vrijwilligers. Leden kunnen bestellen en betalen en laten afleveren waar zij willen en de vereniging heeft er geen omkijken naar. Niet alleen zorgt dat voor die uniforme trotse uitstraling, de vereniging geniet ook nog eens van een financieel extraatje door middel van een kick-back bonus over de gekochte artikelen. Wel de lusten maar niet de lasten. De kostbare tijd kan ingezet worden voor andere belangrijke aspecten van jouw vereniging of club. Je persoonlijke accountmanagers staat altijd voor je klaar om je te adviseren en begeleiden gedurende het hele proces. Of het nu gaat om productkennis, promotiemateriaal of andere vragen, wij zijn er om jou te helpen en samen succesvol te zijn.

Sponsoring 

We zijn trots op onze vriendschap en dat uiten we dan ook graag. Met onze vrienden gaan wij een sponsorovereenkomst aan. Dit betekent dat we door middel van uiting op jullie complex, een structurele financiële steun bieden. Een duurzame langdurige relatie van alle gemakken voorzien. Bij SKOR streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden aan onze Vrienden. Met een sponsorovereenkomst op maat welke perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw vereniging.

Ontdek de voordelen van vriend van SKOR vandaag nog

Maak ook kennis met alle voordelen die we als SKOR te bieden hebben. Met onze loyaliteitskorting, ontzorgende aanpak, eigen accountmanager en gebruiksvriendelijke webshop, clubshop/ ledenportaal en bijkomende sponsoring heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. We heten je graag welkom in onze vriendengroep en staan klaar om je te helpen, neem vandaag nog contact met ons op!