Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Over SKOR

De passie voor sport en de wil om alles goed te willen regelen voor een ander. Uit die gedachte is SKOR ontstaan. Een bedrijf dat er is voor de sporter met ambitie en de vereniging die de zaken goed op orde wil hebben. Wij willen alleen het allerbeste, dus genoegen nemen met een tweede plaats? Zeker niet. Door te werken met de beste mensen, technieken en materialen laten we jou optimaal presteren. We staan niet voor niets bekend als één van de grootste producenten van duurzame sportproducten in Europa.

Dit is SKOR

SKOR is een one stop shop; een plek waar je alles vindt voor jou als sporter en je sportclub. Wij ontwerpen, produceren en leveren zelf. Dat doen we al ruim 20 jaar. Dit alles vanuit onze eigen fabriek in Almelo. Ontdek zelf wat wij allemaal doen.

Neem direct contact op

Enthousiast

Vol enthousiasme betreden wij het veld. Altijd gaan we voor de winst. Dit enthousiasme steken wij ook in onze samenwerking. We luisteren en hebben de aandacht voor jouw behoefte. Wij helpen elkaar namelijk verder. Enthousiasme is aanstekelijk, we gaan voor die lach bij jou!

Eerlijk

Behandel iemand zoals je zelf ook behandeld wil worden. Afspraak = afspraak. We geven je altijd een eerlijk advies en denken met je mee. Ook bij tegenslag steunen wij de club. Wij gaan voor het teamgevoel en hebben respect voor elkaar.

Vakkundig

Specialisten voor alles in en om het veld, zodat jij kunt focussen op het spel. Wij blijven ons ontwikkelen en nemen onze partners mee in onze groei zodat we continu topprestaties leveren op de route naar succes.

Productie SKOR

Ons verhaal. Ons avontuur.

Het begon ooit met een geintje, we maken twee doeltjes voor onze eigen club. Gewapend met een paar doelnetten en wat las-skills waren de eerste doeltjes een feit. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste producenten van buitensportproducten van Europa. Hoe we dat deden? Leer onze geschiedenis kennen.

Ontdek onze historie
'Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden.'

Koen - Anthea Realisatie

'Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden.'

Bennie - Topgrass

'Al vele bestellingen gedaan en altijd snel en adequaat geleverd, aanrader.'

Joost Posthuma

Lasser SKOR

Alles in eigen huis

SKOR heeft altijd al alles in eigen huis. Ook nu vind je onze fabriek, ons magazijn en het kantoor op één locatie. Dit maakt maatwerk mogelijk. Zo krijgen jij en je club een optimale sportbeleving. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Sinds de beginjaren van SKOR, toen nog ERMA Sport geheten, lassen wij zelf onze doelen en dug-outs. Een gehuurde lasmachine en precies genoeg kokermateriaal hebben plaats gemaakt voor een geoliede machine met een team van gekwalificeerde lassers en monteurs.

Onze fabriek is meer dan 10.000m2 groot en op onze werkvloer zijn onze collega’s dagelijks met passie en bevlogenheid bezig om de beste sportproducten voor jou te maken. Dit zorgt voor kwaliteit en innovatie. Vele ontwikkelingen hebben wij dan ook op onze naam staan en nog altijd zit het ontwikkelen van nieuwe slimme oplossingen in ons DNA.

Maak kennis met de producten van SKOR

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment en vind jouw perfecte match.

Bekijk onze producten
Innovatie en duurzaamheid
Product innovatie
Het DNA van SKOR

Innovatie & ontwikkeling

SKOR & de Toekomst

Continu dagen wij onszelf uit om de kwaliteit te verbeteren van een duurzame sportomgeving. Met een oog voor ontwikkeling en vooral innovatie weten onze ontwikkelaars zelfs ons te verrassen. Hierdoor heb jij de beste producten om mee te presteren. In onze ontwikkeling houden wij altijd rekening met duurzaamheid. Een goed voorbeeld is onze Infill Guard, een circulair kantplanksysteem dat microplastics op het veld houdt. Oplossingen voor de sportclub en het milieu. Daarmee maken wij ons klaar voor de toekomst.

SKOR & de Toekomst

Samen naar de toekomst

Wil jij dat je sportclub tiptop in orde is? Elke dag sluiten meer clubs zich aan bij ons netwerk. Wij richten velden in en leveren al het materiaal voor op het sportpark. Van tribunes tot bal. Zo ben je elk seizoen optimaal voorbereid en kan de focus op presteren. Wacht niet langer en ga samen met ons aan de slag.

Vraag nu een adviesgesprek aan
SKOR en duurzaamheid

No World, No Glory

Wij willen bijdragen aan een betere wereld. Anders valt er geen eer te behalen. Wij nemen verantwoordelijkheid om de wereld goed achter te laten. Duurzaamheid is voor ons een basisprincipe. Van de productie van onze producten tot aan ons wagenpark; wij bewegen ons in een groene richting. Wij zijn hard op weg om klimaatpositief te zijn in 2025. Daar vertellen we je graag meer over.

Lees onze visie

Ervaar the real SKOR experience

Wil jij ervaren wat wij bij SKOR doen? Toch even voelen of aanpassen? Benieuwd hoe zwaar een doel is, of wil je graag een keer zien hoe wij onze doelen en dug-outs maken? Bezoek ons dan in het Experience Center in Almelo en geniet van een rondleiding door onze fabriek en magazijn.

Kom bij ons langs

Contactformulier

Wil je meer weten of heb je vragen? Vul het onderstaande formulier in en we komen graag in contact.