Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar basketbalmaterialen voor jouw vereniging?

Basketbal is een populaire sport die zowel in de zaal als buiten gespeeld kan worden. Wanneer je op zoek bent naar een basketbal paal en bord voor op je schoolplein, camping of het speelplein in jouw gemeente ben je hier op de juiste plek. Of je nu kiest voor twee basketbalpalen om zo een veld te creëren of kiest voor een enkele paal om dunks te kunnen trainen: bij SKOR slaag je ongetwijfeld.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Enorm goede service. Telefonisch goed te bereiken, gaan gelijk achter dingen aan en doen wat ze beloven. Kort om helemaal top!!

Angelique Doeve

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.

Raymond Schruijer

Productie in eigen huis

De Miami basketbalpaal en het Palermo doel worden allebei gefabriceerd in onze eigen fabriek in Almelo. Hier produceren we zowel onze doelen als dugouts. In Almelo werken we alleen met de beste materialen en mensen, zodat jij verzekerd bent van een kwalitatief uitstekend product met een lange levensduur. Bij SKOR werken we volgens het principe van cradle to cradle: indien gewenst nemen wij het product na de productlevenscyclus weer van je over om hier in onze fabriek nieuwe producten van te maken! Zo ben je met een product van ons tevens verzekerd van een duurzame keuze.

Basketbalpaal en basketbalbord kopen? Hopelijk heb jij de basketbalpaal of het basketbalbord kunnen vinden die aansluit bij jou wensen. Heb je nog vragen over onze basketbal paal en bord of de andere sportmaterialen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!