Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Rugby

Het spel Rugby is eigelijk gebaseerd op simpel landje veroveren. Twee ploegen moeten onder leiding van een scheidsrechter proberen de ovale bal achter de laatste lijn op de grond te drukken. Het Rugbyspel wordt gespeeld door twee ploegen van vijftien spelers; acht voorwaartsen en zeven driekwarten. De voorwaartsen proberen de bal te veroveren en de driekwarten boeken terreinwinst. De duur van de wedstrijd is twee maal 40 minuten, jeugd twee maal 30 minuten. Doel van het spel is tries en kickgoals te scoren. Een try wordt gescoord door de speler, die de bal achter de doellijn van de tegenpartij op de grond drukt. Een try levert vijf punten op en men werft hierdoor het recht op het nemen van een conversie, welke bij succes twee punten oplevert. Een conversie is een schop op de palen, loodrecht op de doellijn van de plaats waar de try is gedrukt. Bij de schop moet de bal tussen de palen en over de dwarslat geschopt worden. Ook kan er een drop-goal gescoord worden. In het open spel moet een speler de bal eerst uit de handen op de grond laten stuiten voordat hij de bal door de palen schiet. Voor een drop-goal worden drie punten in rekening gebracht. SKOR ontwikkelt en produceert rugby doelen in verschillende afmetingen! Alle rugbygoals worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Waarom rugbygoals van SKOR? Je bent verzekerd van hoge kwaliteit en lange garantie!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo).

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier.

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Shop the brand

Wij zijn er om je vereniging maximaal te laten presteren. Op het veld. Daarvoor en daarna.

Naar de webshop
Geleverde producten waren van goede kwaliteit en in een paar dagen geleverd. Wanneer ik nog iets nodig heb zal ik zeker terug komen

Gerben van Oort

wij hebben onze bestelling heel snel en veilig ontvangen ... en dat primeert groetjes

Jan Van hove

Gewoon Goed!

Hans Groenenberg - Doe Industries

Rugby doelen

Bij SKOR begrijpen we dat rugby een sport is waar veiligheid en duurzaamheid van het grootste belang zijn. Onze rugbydoelen en beschermende padding zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je team optimaal voorbereid is op het veld, ongeacht de fysieke uitdagingen die de sport met zich meebrengt.
Onze rugbydoelen zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en zijn gebouwd om bestand te zijn tegen intensieve gameplay. Of je nu speelt op schoolniveau, clubniveau of professioneel niveau, onze doelen bieden de stevigheid en stabiliteit die nodig zijn voor een succesvolle wedstrijd.

Padding

Daarnaast bieden we een beschermende padding aan, ontworpen om spelers te beschermen tegen mogelijke blessures. Van hoekbeschermers tot paalpadding en meer, onze padding is gemaakt van schokabsorberende materialen om een veilige speelomgeving te garanderen.

Het assortiment 

Bij SKOR begrijpen we ook dat het uiterlijk en de kwaliteit van je rugbyveld van groot belang zijn. Onze rugbydoelen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook professioneel uit en dragen bij aan de uitstraling van je speelveld.
Ontdek ons assortiment rugbydoelen en beschermende padding, en investeer in de veiligheid en kwaliteit van je rugbyveld met SKOR. Speel met vertrouwen en bescherming, wetende dat je goed voorbereid bent op het veld.

Rugby materiaal bestellen? 

Heb je nog vragen over de rugbydoelen of de padding die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag naar welke rugby materialen jij nodig hebt!