Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd naar welke tribune bij jouw voetbalaccomodatie hoort?

Tribunes (ook wel tribune) zijn ontwikkeld om de “twaalfde man” te voorzien van een zit of sta plek. Supporters worden niet voor niets de twaalfde man genoemd: hun support kan het team vleugels geven om een voorsprong vast te houden of een achterstand om te buigen! Het is dan ook prettig wanneer jouw club de supporters tijdens de wedstrijd een goede zitplek kan aanbieden op een mooie tribune. Van amateurclub tot betaald voetbal organisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je verschillende soorten tribunes die wij aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk tribunes te leveren. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw tribune op maat!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Enorm goede service. Telefonisch goed te bereiken, gaan gelijk achter dingen aan en doen wat ze beloven. Kort om helemaal top!!

Angelique Doeve

Erg snel geleverd, product meer dan goed

A. de Jong

Soorten tribunes

Vaste tribunes

De vaste tribune is, net als de mobiele tribune, gemaakt van aluminium. Bij dit model zijn de zij- en achterkant van de tribune open, maar is het tribune vak gesloten. Dit zorgt voor een veilige constructie. De zitgelegenheid bestaat uit twee hardhouten planken. Daarnaast heeft de bovenste rij een rugleuning, ook bestaande uit twee hardhouten planken. De zijkant van de bovenste rij is daarnaast voorzien van een balustrade hek, dit voorkomt dat je van de tribune valt en zorgt er daarnaast voor dat je je eenvoudig kunt vasthouden bij het verlaten van de tribune. Het aantal zitrijen en de breedte van de tribune is configureerbaar. Per meter breedte hanteren wij als uitgangspunt dat een tribune plaats biedt aan twee personen.

Mobiele tribunes

Een variant op de vaste tribune is de mobiele tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de tribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Dit model tribune is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip materiaal, zodat de tribune ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden. De mobiele tribune wordt in principe geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Modulaire tribunes

Het is een tribune geschikt voor sportclubs en verenigingen, maar kan uiteraard ook prima voldoen voor andere gelegenheden. De nieuw ontwikkelde tribune is een open uitvoering, volledig opgebouwd uit aluminium frames. De tribune is voorzien van een 1 meter breed looppad bestaande uit aluminium traanplaten. De afmetingen van de tribune en het aantal rijen is geheel in overleg met jou als klant. Wij kunnen voor elke ruimte een geschikte afmeting ontwerpen, passend bij de omgeving. De tribune is aan de achterzijde voorzien van een constructie waarbij je een A-locatie sponsorruimte kunt creëren!

Overige tribunes

SKOR fabriceert niet alleen tribunes voor sportaccommodaties, maar voor iedere situatie en wens hebben wij een passende oplossing. Een goed voorbeeld hiervan is het Amfitheater in Denekamp. Het openluchttheater is voorzien van een traanplaat tribune met hardhouten zitgelegenheid. De tribune biedt plaats aan maar liefst 120 toeschouwers.