Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling
Productinformatie "Boardingveld"

Aanpasbaar aan jouw wensen

Het SKOR boardingveld is af te stemmen op de wensen van jouw gemeente, club, school of camping! De afmetingen, kleuren en ondergrond kunnen allemaal worden bepaald door jou! Ben je op zoek naar een multifunctioneel inzetbaar boardingveld? Dan kun je ervoor kiezen om achter de twee doelen staanders met basketbalborden te laten plaatsen. Zo kun je zowel voetballen als basketballen op het boardingveld! Door het gebruik van trespa-beplating of sandwichelementen, is het mogelijk om het boardingveld te voorzien van sponsoring. Ons boardingveld is vervaardigd uit stalen frames die zijn verzinkt, hierdoor is de constructie duurzaam en stevig. Doordat gebruik is gemaakt van staal, is het boardingveld daarnaast vandalismebestendig. Ook is er rubber aangebracht op het boardingveld. Door de dempende werking zal geluidsoverlast worden teruggedrongen!

Productieproces in Almelo

Het boardingveld van SKOR wordt door onszelf gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo. Hierdoor leveren we een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs. Indien gewenst nemen wij het boardingveld na de productlevenscyclus weer van je over om hier in onze fabriek nieuwe producten van te maken. Met een boardingveld van SKOR ben je dan ook verzekerd van een milieubewuste keuze. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in Almelo!

Geen geluidsoverlast

De boarding van het speelveld is opgebouwd uit stalen frames die verzinkt zijn voor een lange levensduur. Op deze frames zijn rubberstrips aangebracht met daar tegenaan duurzame witte sandwichpanelen. Het rubber heeft een dempende werking en voorkomt dat er geluidsoverdracht gaat plaatsvinden. Kortom een stabiele, duurzame en geluidsarme constructie. Die tevens rekening houdt met niet-gebruikers. Wij kunnen deze constructie geheel op maat afleveren voor elke bestemming. Laat je verassen en vraag naar de mogelijkheden.

Boardingveld kopen?

Hopelijk slaag je op deze pagina in je zoektocht naar een boardingveld! Naast het boardingveld vind je op onze site ook o.a. een speedsoccerveld, pannakooien en straatsport doelen. Heb je nog vragen over de verschillende soorten velden, doelen of de vele andere sportproducten die wij aanbieden? Vraag een offerte aan of neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.