Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Hockeybalken

Tijdens de winterperiode wordt er een zaalcompetitie gespeeld. In de zaal dienen de juiste materialen aanwezig te zijn. Denk aan doelen, zaalhockeybalken en een wagen om deze te transporteren. Aan de zaalhockeybalken worden de volgende eisen gesteld: doorsnede van 100x100mm, de staande zijde aan de kant van het speelveld moet circa 10mm naar onder zijn afgeschuind, de balken dienen van hout of kunststof gemaakt te zijn en ze mogen geen koppelingen of steunen hebben die gevaarlijk zijn. Wij leveren diverse soorten balken van kunststof en hout. Enkele zaalhockeybalken zijn geschikt voor het gebruik in de zaal maar ook buiten op het veld.

Waarom SKOR?

Bij het kopen van zaalhockeybalken kun je uitgaan van een top kwaliteit product uit eigen fabriek! Door onze jarenlange ervaring op het hoogste niveau garanderen wij je de beste zaalhockeybalken voor jouw zaal of hockeydome. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend; dit willen wij graag voortzetten.

Vragen?

Heb jij nog vragen over zaalhockey materialen, levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder! Bel naar +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.