Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Verplaatsbare tribunes van SKOR

Van amateurclub tot betaalde sportorganisatie: met de tribunes van SKOR zit je goed! Op deze pagina vind je de verplaatsbare tribunes die wij aanbieden, maar ook maatwerk is mogelijk. Zo kun je een tribune samenstellen die precies aan jouw wensen tegemoetkomt.

Verplaatsbare tribunes van SKOR

Een variant op het vaste model is de verplaatsbare tribune. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om de voetbaltribune te verplaatsen en daarmee in te zetten langs verschillende velden op jouw complex, afhankelijk van waar de meeste supporters worden verwacht! Het model is kantelbaar op wielen en heeft een open karakter. De zitgelegenheid is gelijk aan die van de vaste tribune. De looppaden zijn voorzien van anti-slip betonplex, zodat hij ook veilig te betreden is tijdens slechte weersomstandigheden. De verplaatsbare optie wordt in principe geleverd in een breedte van 3 meter en met 3 zitrijen, maar neem voor de verschillende mogelijkheden contact met ons op.

Maatwerk van SKOR

Naast de twee soorten voetbaltribunes die je op deze pagina vindt, behoort maatwerk bij ons ook tot de mogelijkheden! Doordat onze uitvoeringen worden geproduceerd door onze eigen mensen in onze eigen fabriek in Almelo, kunnen wij jouw wensen omzetten in een uitvoering zoals jij wilt. Denk bij de mogelijkheden rondom maatwerk bijvoorbeeld aan keuze in verrijdbaarheid (vast of mobiel), soort tribunevak (open of gesloten), aantal zitrijen, breedte en zitgelegenheid (banken of kuipstoelen). Zo beschikt jouw club straks over een unieke voetbaltribune.

Vragen over verplaatsbare tribunes?

Hopelijk vind je op deze pagina de uitvoering die jij zoekt. Naast tribunes vind je op onze site ook vele andere sportmaterialen, van dugouts tot teamkleding! Heb je nog vragen over de producten die wij aanbieden of wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft maatwerk? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!