Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Presentatiekleding

Niet alleen tijdens de training of wedstrijd is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen. Ook voor en na de inspanning is het fijn om sportieve kleding te dragen die prettig zit en er strak uitziet. Wanneer jij en je teamgenoten allemaal in dezelfde sportieve hoodies van SKOR zijn gestoken, is de toon direct gezet bij het betreden van het sportpark van de tegenstander! De sportieve hoodies die je op deze pagina vindt, is ook erg geschikt om in de kantine of thuis te dragen en is goed te combineren met de andere teamkleding van de SKOR!

Sportieve hoodies

De hoodie bestaat grotendeels uit Polyester, heeft een fleece materiaal aan de binnenzijde en is voorzien van een capuchon. Lekker warm dus! Beide kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze sportieve hoodies goed aansluiten bij je clubkleuren! Daarnaast kunnen de kledingstukken uit onze Houston-lijn eenvoudig worden bedrukt met naam, nummer of clublogo.

Waarom sportieve hoodies van SKOR?

We streven ernaar om producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften op het veld. Dit doen we door nauw samen te werken met vele Ambassadors. Zij geven feedback op bestaande producten en dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Deze feedback gebruiken we bij de productie van nieuwe sportartikelen en zorgt ervoor dat we precies weten wat sporters zoeken in een product! Naast hoodies bieden we nog veel meer teamkleding aan in onze Houston-lijn, van thermokleding tot trainingsbroeken. Ook vind je op onze website een breed assortiment aan andere sportbenodigdheden.

Hoodies of sweaters nodig?

Hopelijk vind je op deze pagina de sportieve hoodies die jij of jouw team zoekt! Heb je vragen over onze teamkleding of over andere producten die je op onze site vindt? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of per e-mail op info@skor.nl. We staan klaar om je verder te helpen!