Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Keeperskleding

Schaafwonden rond de heupen en knieën komt je als keeper waarschijnlijk bekend voor. Wanneer je je training of wedstrijd daarnaast ook nog afwerkt op één van de ruim 1800 kunstgrasvelden die Nederland telt, is keeperskleding geen overbodige luxe. Op deze pagina vind je keeperskleding die je een zachte landing biedt na je redding en die daarnaast helpt blessures te voorkomen.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Hans Groenenberg

Gewoon Goed!

Klantvriendelijk personeel die je te woord staan, snelle levering en goede kwaliteit van keepershandschoenen. erg tevreden!

Kim van der Meulen

Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van de materialen. Het zit goed! Ik bestel altijd keepershandschoenen en ben erg gehecht aan ze. Ze zitten fijn, de grip is goed en het word altijd perfect aangeleverd!

Lianne Van de Kamp

Onze collectie

Op deze pagina vind je een korte compressiebroek en twee keepersleggings. De korte compressiebroek beschermt je als veldspeler bij het maken van slidings en is ook zeer geschikt om te gebruiken door keepers, bijvoorbeeld wanneer je teamkleding al padding bevat of wanneer je liever zonder padding, maar wel met een slidingbroek speelt. De keepersleggings zijn speciaal ontwikkeld voor keepers, waarbij je de keuze hebt uit een kort en een lang model. Beide modellen bevatten padding op de heupen. Het lange model is daarnaast voorzien van slijtvaste plekken op de knieën. Het elastiek rond het middel bevat een koord, zodat je de taille naar wens kunt afstemmen. Een mooie toevoeging aan zowel de korte compressiebroek als de keeperslegging is de muscle mapping. Rond de liesstreken bevat de onderkleding muscle mapping, zodat de broek naast bescherming ook compressie biedt. De collectie onderkleding is uitgebreid getest door onze Ambassadors, waardoor de kleding beantwoordt aan de wensen die op het veld bestaan.