Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar een persrooster voor jouw hockeyclub of -vereniging.

De persroosters van SKOR zorgen ervoor dat je je schoenen na de training of wedstrijd netjes kunt schoonvegen! Hierdoor kun je je schoenen bij thuiskomst met een gerust hart uit je sporttas halen. Een persrooster is ook uitermate geschikt om voor de kleedkamers of kantine te leggen en zorgt ervoor dat deze plekken vrij van vuil blijven.

Persroosters van staal 

Het persrooster is de meest betaalbare optie die wij aanbieden om schoenen en sportcomplexen schoon te houden. Onze persroosters zijn gemaakt van staal en hebben mazen met een afmeting van 33,3x33,3 mm. Dankzij deze kleine mazen blijft het meeste vuil achter in het rooster wanneer mensen het veld verlaten of het clubgebouw betreden. Het persrooster is een degelijke, kostenefficiënte keuze, omdat het geen nylon borstels of zware profielen bevat.

Verschillende soorten persroosters

We bieden in totaal 4 verschillende soorten persroosters op deze pagina, met elk een andere afmeting. Je hebt de keuze uit afmetingen variërend van 600x1500 mm, 800x1200 mm, 800x1500 mm tot 1000x900 mm. De vermelde afmetingen corresponderen met de breedte van de deur en de lengte van het looppad. De prijzen van onze persroosters variëren van 73,00 tot 104,00 euro, afhankelijk van de gekozen afmeting. Als je op zoek bent naar alternatieven voor het schoonhouden van schoenen en sportcomplexen, zoals gekleurde nylon borsteltjes verwerkt in een profiel, bekijk dan ook onze schoonloopmatten en borstelmatten, die beschikbaar zijn op onze website.

Persrooster bestellen?

Heb je nog vragen over de persroosters die we aanbieden? Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!