Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Outdoor Fitness

Bicycle trainer

Bicep curl

Lat pull down

Lat pull down

Chest press

Trap and shoulder pull

Samen optrekken?

In de hele wereld is er een grote aantrekkingskracht van mensen om naar buiten te gaan voor sportactiviteiten. De laatste jaren hebben we vooral gemerkt dat er steeds meer getraind wordt in de open lucht en bij openbare sportscholen. Steden, gemeenschappen, sportclubs en buurten bouwen zelfs speciale outdoor fitnessruimtes zodat bewoners en leden fit kunnen worden terwijl ze genieten van de frisse buitenlucht. De SKOR fitnesstoestellen voor volwassenen bieden dezelfde geweldige workout als binnen, maar dan zonder de beperkingen van een traditionele fitnessruimte.

Calisthanics park 685K19

Calisthanics park 685C12A

Calisthanics park 685C12

Calisthanics park 685C7

Bench press

Cross trainer

Bij het leveren van hoogwaardige outdoor fitnessapparatuur voor parken en openbare ruimten begrijpen wij het belang van toegankelijkheid. We zorgen ervoor dat we zorgvuldig trainingsapparaten en oppervlakken combineren, waardoor honderden verschillende oefeningen en programma's mogelijk zijn voor alle niveaus van fitness. Op deze manier kan iedereen actief blijven en gezond blijven, ongeacht hun huidige fitheidsniveau. Elke gebruiker kan een betekenisvolle workout ervaren, ongeacht waar ze beginnen. Voor diverse gebruikers en doeleinden staan onze outdoor fitness parken klaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor sportscholen die hun leden uitdagende workouts willen aanbieden met gebruik van de buiten fitness toestellen. Niet alleen sportscholen profiteren hiervan, maar ook sportclubs kunnen hun brede publiek motiveren door een stimulerende hindernisbaan als optie aan te bieden. Daarnaast streven gemeenten ernaar om outdoor fitness beschikbaar te maken voor iedereen, zodat steden en gemeenschappen een gezonde levensstijl kunnen bevorderen onder hun bewoners. 

Voor iedereen

Bij deze parken is er ruimte voor tieners en volwassenen om actief bezig te zijn met verschillende sportactiviteiten zoals basketball, voetbal of hockey. Zelfs moderne senioren blijven vaak tot op hoge leeftijd zeer actief. Echter, we begrijpen dat er bepaalde behoeften en beperkingen zijn die gepaard gaan met het ouder worden. Daarom hebben we speciale outdoor fitnessapparaten ontwikkeld die perfect zijn voor revalidatie en senioren. Deze apparaten zijn ideaal voor seniorencomplexen die ervoor willen zorgen dat hun bewoners fit blijven en een actief leven kunnen leiden, zelfs op oudere leeftijd. Ook kinderen helpen we graag bij hun ontwikkeling. Onze fitness speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze niet alleen fysieke vaardigheden verbeteren, maar ook cognitieve, creatieve en sociaal/emotionele vaardigheden bevorderen. Hierdoor kunnen kinderen essentiële levensvaardigheden opbouwen, terwijl ze tegelijkertijd vriendschappen kunnen sluiten.

Voor alle locaties

De outdoor workout stations van SKOR zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en materialen. We gebruiken de meest uitdagende materialen om ervoor te zorgen dat onze outdoor fitnessoplossingen de tand des tijds, het weer en het gebruik tientallen jaren doorstaan. De gezondheidsvoordelen van fitnesssystemen voor buiten worden steeds duidelijker. Het is nu gemakkelijker dan ooit om gezonde buitenruimtes te creëren met flexibele, duurzame outdoor fitnessapparatuur die geschikt is voor alle fitnessniveaus. Je kunt SKOR's commerciële outdoor fitnessapparatuur van topkwaliteit eenvoudig combineren om oplossingen te ontwerpen die het meest geschikt zijn voor jouw gemeenschap. Of het nu gaat om een park, een schoolplein, een klein gebied aan de haven of een groene plek in de buurt van een woonwijk, wij kunnen aan uw wensen voldoen en onze experts helpen u graag op weg.

Leg press

Ab crunch

Rowing machine

Rowing machine

Leg extension

Chest press

Sportcomplexen: Meer dan alleen sportvelden

In de afgelopen jaren is er een duidelijke verschuiving opgetreden in het gebruik van sportcomplexen. Niet langer dienen ze alleen als strijdvelden voor sportwedstrijden, maar ze worden steeds vaker gebruikt voor multifunctionele doeleinden. De behoefte aan ruimte om te werken aan vitaliteit en gezondheid wordt steeds groter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportende ouderen of omwonenden die extra beweging willen.

SKOR is een bedrijf dat zich bewust is van deze veranderingen en heeft al vele sportcomplexen heringericht. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige outdoor fitnessapparatuur. Of het nu gaat om robuuste calisthenicstoestellen of geavanceerde fitnessstations, bij SKOR vind je alles voor een effectieve en plezierige trainingservaring.

Het onderscheidende kenmerk van onze fitnessapparatuur is dat ze ontworpen zijn met focus op duurzaamheid en functionaliteit. Elk component is zorgvuldig ontwikkeld om bestand te zijn tegen de elementen en intensief gebruik. Zo ben je verzekerd van apparatuur die lang meegaat en te allen tijde optimaal functioneert.

Hoogwaardige fitnessapparatuur voor gemeenschappelijke trainingsruimtes

Onze fitnessapparatuur voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en is ideaal voor gemeenschappelijke trainingsruimtes zoals (sport)parken en recreatiegebieden. Of je nu een nieuw fitnesspark wilt inrichten of je bestaande faciliteiten wilt upgraden, bij SKOR ben je aan het juiste adres.

Door onze ruime assortiment heb je alle vrijheid om de perfecte apparatuur te kiezen die aansluit bij de behoeften van jouw sportcomplex. Of je nu op zoek bent naar apparatuur voor krachttraining, cardio of balans en coördinatie, wij hebben het in huis. Onze apparatuur is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, van beginners tot ervaren sporters.

Duurzaam en functioneel

Wat onze fitnessapparatuur echt onderscheidt, is de nadruk op duurzaamheid en functionaliteit. We begrijpen dat sportcomplexen vaak aan de elementen worden blootgesteld en intensief worden gebruikt. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze apparatuur zo robuust mogelijk te maken.

Elk onderdeel van onze fitnessapparatuur is zorgvuldig ontworpen om weerstand te bieden tegen slijtage en weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, onze apparatuur blijft staan als een huis. Daarnaast zijn ze getest op intensief gebruik, zodat jij met een gerust hart kunt trainen.

Conclusie

Sportcomplexen worden steeds vaker ingezet voor multifunctioneel gebruik. Naast de traditionele sportvelden is er ook ruimte gecreëerd om te werken aan vitaliteit en gezondheid. Bij SKOR begrijpen we deze veranderingen en hebben we ons toegewijd aan het herinrichten van sportcomplexen met hoogwaardige en duurzame fitnessapparatuur. Of je nu een (sport)park of recreatiegebied wilt voorzien van fitnessfaciliteiten, bij SKOR ben je verzekerd van apparatuur die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.