Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Waarom de keepershandschoenen van SKOR?

Keepershandschoenen zijn tegenwoordig een mode artikel en een style statement geworden. Je koopt niet zomaar een paar keepershandschoenen. Ze moeten wel matchen met je schoenen of met je shirt. Kies dus een paar keepershandschoenen die je mooi vindt. Er zijn ook vele designs verkrijgbaar op keepershandschoenen, van heel druk tot rustig. Wij hebben er bij SKOR voor gekozen om een lijn keepershandschoenen te ontwikkelen die niet te druk is. Waarom? Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste keepers keepershandschoenen willen die rust uitstralen. De kleuren zwart en wit kwamen ook als voorkeur naar voren. Vandaar dat SKOR de witte en de zwarte keepershandschoen in alle pasvormen (roll finger, flat cut, negative cut) heeft ontwikkelt. Zo kies je de kleur die je mooi vindt en pas je de pasvorm die het lekkerst zit. Uiteraard hebben we ook drie kleuren in ons assortiment. Rood-Zwart, Geel-Zwart en Blauw-wit. Uit het verleden is gebleken dat dit veel gevraagde kleurcombinaties zijn bij keepers die toch met gekleurde keepershandschoenen willen spelen.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Goede handschoenen zitten lekker en veel grip

Mj Murre

Ik ben zeer tevreden over de handschoenen van Skor! Mijn persoonlijke favoriet is het negative cut type. Deze zit goed om de hand en heeft geen naden tussen de handpalm en de middel- en ringvinger. Die naden knappen nog wel eens.

Thijs Goossen

Onze zoon is erg tevreden over Skor keepershandschoenen, hij wil nu niets anders meer, fijne pasvorm, makkelijk aan te doen en goede grip

Nicole van Nunen

Verschillende pasvormen keepershandschoenen

Als je gaat kijken naar keepershandschoenen dan zul je zien dat het aanbod enorm is! Je ziet door de bomen het bos niet meer. We zullen je kort uitleggen wat de verschillende soorten pasvormen zijn van de keepershandschoenen die je kunt kopen. De meest voorkomende pasvorm van keepershandschoenen zijn rollfinger, negative cut en flat cut. Daarnaast zijn er nog een aantal hybride modellen, dat wil zeggen een combinatie van 2 pasvormen. We leggen de verschillen graag aan je uit.

Roll Finger keepershandschoenen kenmerken zich door (zoals de naam ook zegt) latex die wordt gerold en aan de buitenzijde wordt gestikt. Ze voelen wat grof aan en hebben een goede demping. Dit is een veel verkocht model keepershandschoenen.

Dan heb je de Negative Cut. Zoals de naam al zegt is dit een model met de naden die naar binnen zijn gestikt. De keepershandschoenen kenmerken zich door de strakke pasvorm en de slanke uitstraling. Daarnaast heb je veel bewegingsvrijheid als je deze keepershandschoenen aan hebt. De Flat Cut is een wat meer traditionele keepershandschoen. De pasvorm is goed en de uitstraling is basic. Je hebt geen last van naden die naar buiten zijn gerold of naar binnen zijn gestikt. Dit was het eerste model keepershandschoenen ooit dat op de markt is gebracht. Een ander voordeel is dat de keepershandschoen het minst kwetsbaar is. Denk aan het scheuren van het latex.

Als laatste zijn er dan diverse hybride modellen keepershandschoenen. Het voordeel hiervan is dat er een combinatie van de beste eigenschappen van 2 pasvormen wordt gemaakt. Letterlijk het beste van beide werelden. Als je keepershandschoenen gaat kopen, pas dan vooral verschillende modellen om te ervaren welke keepershandschoenen het beste bij jou passen!