Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Benieuwd welk hockeydugout past bij jouw club?

De hockeydugouts van SKOR zijn een bekende verschijning langs de hockeyvelden. Vele hoofdklasse verenigen hebben hockeydugouts van SKOR langs de lijn staan. Denk aan HCR, Kampong, Hurley en Bloemendaal. De hockey dug-outs springen niet alleen in het oog door hun fraai uitstraling, maar zijn ook nog eens uiterst functioneel. Werkelijk aan alles is gedacht. Denk aan voorzieningen om je sticks op te bergen, tassenhouders om je sporttas op kwijt te kunnen en jashaken om je kleding aan op te hangen. Heel anders dan bij voetbal nemen hockeyers hun gear mee naar het veld en leggen dit in de dug-out. De hockeydugouts van SKOR zijn daar volledig op afgestemd. Naast dit soort slimme opties zijn de hockeydug-outs van SKOR in vele uitvoeringen beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, RAL kleuren, hoogtes, zitgelegenheid en breedtes. Werkelijk te veel om op te noemen. We nemen je daarom hieronder graag mee in de verschillen tussen de hockeydugouts en de keuzes die er te maken zijn. Kom je er nou niet uit, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij begeleiden je graag bij het maken van keuzes.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.

Raymond Schruijer - Doe Industries

Geleverde producten waren van goede kwaliteit en in een paar dagen geleverd. Wanneer ik nog iets nodig heb zal ik zeker terug komen

Gerben van Oort

Enorm goede service. Telefonisch goed te bereiken, gaan gelijk achter dingen aan en doen wat ze beloven. Kort om helemaal top!!

Angelique Doeve

Voordelen van dug-outs bij SKOR

Topkwaliteit is nog maar het begin bij SKOR. Voor ons is het vanzelfsprekend om hoogstaande materialen te gebruiken bij de realisatie van onze producten. Maar daar stopt het niet. Bij SKOR geloven we in creatie in eigen beheer. We ontwikkelen al onze producten zelf, in nauwe samenwerking met echte sporters zoals jij. Op die manier verzekeren we dat jouw belangen serieus genomen worden en dat onze producten voldoen aan de hoogste standaarden. Bij ons is alleen topkwaliteit goed genoeg. Daarom werken we uitsluitend met de beste mensen, technieken en materialen. En we gaan nog een stap verder. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we maar liefst 6 jaar garantie durven te geven. Bovendien, bij SKOR gaat het niet alleen om producten. Het gaat om alles voor op en om het veld. Net als jij zijn wij ook vaak te vinden op de sportvelden. We begrijpen dus precies wat je nodig hebt en denken graag met je mee in totaaloplossingen. Maar ons werk stopt daar niet. We blijven constant testen en verbeteren. In ons eigen testlab worden onze producten tot het uiterste getest, zodat jij alleen het allerbeste krijgt. En onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Met trots kunnen we zeggen dat we vertrouwd worden door EML en maar liefst 300 clubs. Zelfs de clubs uit de eredivisie maken volop gebruik van onze producten. Dat is het bewijs dat bij SKOR alleen het beste goed genoeg is.