Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Verplaatsbare voetbaldoelen

De verplaatsbare doelen van SKOR zijn breed inzetbaar voor diverse trainings- en wedstrijdvormen. Kies je voor de gemakkelijk verplaatsbare doelen van SKOR, dan heb je de mogelijkheid uit diverse soorten en maten. Hieronder tref je onze uitgebreide collectie die veelal uit voorraad leverbaar zijn! Staat jouw gewenste model? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Maatwerk is mogelijk!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Al vele bestellingen gedaan en altijd snel en adequaat geleverd, aanrader

Joost Posthuma

Goede kwalitatieve producten, uitstekende service en vakmensen. Prima dienstverlening en omgang met de klant en collega’s. Vooruitstrevend, flexibel en snelle acties. Efficiënte voor interne werk orders kan mogelijk beter en minder vaak voor niks rijden naar een project.

Bart - DOMO Sports Grass

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden.

Koen - Antea realisatie

Benieuwd naar welk voetbaldoel bij jouw club hoort?

Verplaatsbare voetbaldoelen zijn niet meer weg te denken bij voetclubs, vanwege de flexibiliteit die je hebt om jullie velden in te richten zoals je wenst. Tevens zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Afhankelijk van het doeleind beslis je welke verplaatsbare doelen het beste bij jullie club passen. Verschillende afwegingen zijn hierbij van belang. Zet je bijvoorbeeld de doelen in voor wedstrijden, trainingen of een combinatie daarvan? En welk type leden gebruiken deze doelen?

Wil je geadviseerd worden? SKOR heeft het grootste assortiment voetbaldoelen! Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing. Naast de verschillende afmetingen: zoals minidoeltjes, jeugddoeltjes en seniorendoelen bieden we je ook de mogelijkheid om jouw type netbevestiging te kiezen. We helpen je graag met het samenstellen van jouw verplaatsbare voetbaldoel!