Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar een hoogwaardige ballenkar?

Ontdek onze topkeuze: de ballenkar voor 20 ballen, de ultieme oplossing voor het bewaren en transporteren van ballen voor zowel jeugd- als seniorenteams.

Ballenkarren van SKOR

De volledig gelaste ballenkar, vervaardigd met slim materiaalgebruik, is niet alleen licht van gewicht maar wordt ook volledig voorgemonteerd geleverd, waardoor hij direct klaar is voor gebruik. Gemaakt van duurzaam aluminium, is deze kar roestvrij en stevig, terwijl de twee volrubber wielen met rollagers zorgen voor soepel rijcomfort zonder de noodzaak van opblazen. Voor extra veiligheid is de kar voorzien van een deksel met de mogelijkheid om een hangslot te bevestigen, waardoor verlies wordt voorkomen en sleutels gemakkelijk kunnen worden beheerd. Met ruimte voor stickers aan zowel de voorkant als de achterkant, is er nooit verwarring over welk team bij welke kar hoort. Met afmetingen van 468x703x1100mm en een gewicht van ongeveer 16kg zonder ballen, is deze kar geschikt voor balmaten 3, 4 en 5. Plus, met de veelzijdigheid om moeiteloos tussen jeugd- en seniorenteams te wisselen zonder aanpassingen, is deze ballenkar de ideale investering voor elke sportclub.

Vragen over de ballenkarren van SKOR?

Heb je toch nog vragen over de ballenkarren van SKOR, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. Één van onze specialisten helpt je graag verder!