Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar schoenvegers voor jouw club?

Op de Nederlandse sportparken is de voetenveger niet meer weg te denken. Voldoende en goede voetenvegers zijn nodig om rubber infill niet in de omgeving terecht te laten komen, daarbij helpt het ook enorm om vuil uit de kleedkamers te houden, wat resulteert in minder schoonmaakkosten en verstoppingen van de riolering.

Schoenvegers

Bij SKOR begrijpen we het belang van schone binnenruimtes en de rol die schoenvegers spelen bij het handhaven van hygiëne en orde. Onze schoenvegers zijn ontworpen om vuil, modder en vuil van schoenzolen te verwijderen, waardoor je binnenomgeving schoon en veilig blijft.

Kenmerken van onze schoenvegers

Duurzaamheid: Onze schoenvegers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij veelvuldig gebruik  
Effectiviteit: Ze verwijderen vuil en modder effectief van schoenzolen, waardoor je binnenruimtes schoon en veilig blijven
Eenvoudig Onderhoud: Onze schoenvegers zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je operationele kosten laag blijven.
Veelzijdigheid: Beschikbaar in verschillende maten en stijlen om aan je specifieke behoeften te voldoen. 
Bij SKOR geloven we in de kracht van eenvoudige oplossingen voor schone binnenruimtes. Onze schoenvegers zijn een essentiële eerste stap om te zorgen voor een professionele uitstraling en een hygiënische omgeving.

Schoenvegers bestellen?

Heb je nog vragen over schoenvegers die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We kijken graag welke schoenvegers jij nodig hebt!