Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Materialen voor je hockey wedstrijd

Om een wedstrijd te kunnen spelen zijn er verschillende materialen van belang. Bij SKOR beschikken wij over een ruim assortiment wedstrijdmaterialen. Dit geldt voor het veld en in de zaal. Alle benodigdheden om een wedstrijd te kunnen spelen vind je bij SKOR. Van hoekvlaggen tot bidonkratten, wij hebben het voor jou en je vereniging. Op zoek naar een specifiek product die je niet kan vinden? Neem dan contact op met onze specialisten.

Hoogwaardige wedstrijdmaterialen voor Hockey

Bij SKOR zijn we gespecialiseerd in alles wat met hockey te maken heeft.  Je kunt namelijk geen wedstrijd beginnen zonder de juiste uitrusting. Denk aan de juiste veldmarkeringen, hoekvlaggen, doelen en zelfs scheidsrechters en grensrechters. Bij SKOR bieden we alle wedstrijdmaterialen die een hockeyclub nodig heeft, van waterzakken tot hoekvlaggen.

Zorg voor een compleet wedstrijdterrein met een ballenvangernet

Het kan frustrerend zijn als telkens iemand moet rennen om de ballen op te halen omdat er geen geschikt ballenvangernet aanwezig is. Bij SKOR bieden we verschillende soorten ballenvangernetten aan, variërend in dikte en lengtemaat. Door ballenvangernetten aan te schaffen voor jouw vereniging, zorg je ervoor dat ballen die over het doel vliegen, worden opgevangen.

Bestel jouw wedstrijdmaterialen eenvoudig online

Heb je gevonden wat je zocht? Bestel jouw hockeywedstrijdmaterialen gemakkelijk bij SKOR door de producten in je winkelmandje te plaatsen! Wist je dat de verzendkosten vervallen bij een bestelling vanaf €50,00? Zorg er dus voor dat je voldoende materiaal in één keer bestelt voor jouw hele team of club! Naast wedstrijdmaterialen hebben we ook gedacht aan trainingsmaterialen! Bekijk ons assortiment en bereid je niet alleen voor op de wedstrijd, maar ook op een goede training.

Vragen over hockey wedstrijdmaterialen?

Heb je vragen over onze wedstrijdmaterialen voor hockey, trainingsmaterialen voor hockey of wil je ze direct bestellen? Dat kan allemaal. Onze specialisten staan klaar om je te helpen, dus aarzel niet om ons te bellen of te mailen! We helpen je graag verder. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur je vraag naar info@skor.nl. Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.