Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar een ballentas?

Ontdek onze hoogwaardige SKOR Ballentas, speciaal ontworpen voor 10-12 ballen. Deze stevige tas, gemaakt van robuust materiaal, is ontworpen om lang mee te gaan en biedt ultieme bescherming voor je ballen tijdens transport en opslag.

Ballentassen van SKOR

Met een handig spankoord en een apart vak aan de binnenkant voor het opbergen van je mobiele telefoon of sleutels tijdens trainingssessies, biedt de SKOR Ballentas niet alleen functionaliteit maar ook gemak. De toegevoegde schouderband maakt het dragen van de ballen eenvoudig en comfortabel, waardoor je moeiteloos van en naar het veld kunt gaan. 
Bovendien is deze ballentas voorzien van een mesh stof, waardoor de ballen goed geïsoleerd blijven en de ventilatie behouden blijft. Het afsluitbare vakje aan de binnenkant zorgt voor extra opbergmogelijkheden, waardoor je essentiële items veilig kunt opbergen tijdens trainingen en wedstrijden. 
Met zijn aantrekkelijke ontwerp is de SKOR Ballentas niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher op en naast het veld. Of je nu deel uitmaakt van een voetbalteam, volleybalteam of een andere sportclub, deze ballentas is een absolute must-have voor elk team dat op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun uitrusting. Voeg de SKOR Ballentas vandaag nog toe aan je sportuitrusting en ervaar het gemak en de duurzaamheid die het biedt bij het transporteren en opslaan van je kostbare sportballen.