Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Scheidsrechtermaterialen van SKOR

De scheidsrechter en zijn assistenten zijn de personen die de wedstrijd in goede banen moeten leiden. Het liefst is een scheids onzichtbaar, maar soms moet hij toch optreden met een kaart of het afkeuren van een doelpunt. Belangrijk dus dat je als scheidsrechter over het juiste scheidsrechtermateriaal beschikt om de controle over de wedstrijd te houden! Op deze pagina vind je het scheidsrechtermateriaal dat ervoor zorgt dat de spelers weten dat op elke schwalbe, overtreding of buitenspelgoal gereageerd wordt! Scheidsrechtermateriaal van SKOR is zorgvuldig ontwikkelt in samenwerking met scheidsrechters en grensrechters op het hoogste niveau. Kies daarom voor scheidsrechtermaterialen van SKOR!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snel met offertes en denken goed mee. Weten wat er op de markt speelt en kan goede kwalitatieve alternatieven aanbieden

Koen - Antea realisatie

Zeer vriendelijk personeel.

Michael - SV Almelo

Snelle service

Dennis

Soorten scheidsrechtermaterialen

Als scheidsrechter moet je hoorbaar en zichtbaar zijn! Daarom vind je bij ons niet alleen de scheidsrechter fluit, maar ook een set grensrechtervlaggen en een net mapje inclusief gele en rode kaart. Ook voor hoekvlagstokken en hoekvlaggen ben je bij ons aan het juiste adres. Hoewel dit vaak door de clubs zelf wordt geregeld, zijn de hoekvlaggen voor de scheidsrechter natuurlijk ook erg belangrijk om de belijning goed in te kunnen schatten. De scheidsrechtersfluit wordt afgeleverd met een zwart koord, zodat je de fluit tijdens de wedstrijd binnen handbereik hebt. De grensrechtervlaggen zijn oranje-geel geblokt, waardoor de grensrechters goed opvallen! De set wordt geleverd in een luxe opbergtas en de vlaggen zijn voorzien van zachte handvatten, waardoor de vlag prettig in de hand ligt. De gele en rode kaarten worden geleverd in een stevig mapje met voor beide kaarten een aparte opbergruimte.