Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Thermokleding van SKOR

Ben je op zoek naar thermokleding? Het is van groot belang om warm te blijven tijdens trainingen of wedstrijden in koude weersomstandigheden. Thermokleding biedt niet alleen warmte, maar ook bescherming, vooral de varianten met padding. Deze speciale thermokleding is specifiek ontworpen voor keepers. Naast het bieden van warmte en bescherming, moet de thermokleding ook comfortabel zitten, er goed uitzien en lang meegaan. Op deze pagina vind je thermokleding met al deze eigenschappen!

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Geleverde producten waren van goede kwaliteit en in een paar dagen geleverd. Wanneer ik nog iets nodig heb zal ik zeker terug komen

Gerben van Oort

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Top kwaliteit .Best service. Snel levering. Ik Ben bij mee.

Teddy Salambo

Thermokleding voor elke positie

Er zijn diverse varianten van thermokleding beschikbaar voor zowel het boven- als onderlichaam. Op deze pagina worden drie verschillende soorten thermokleding aangeboden: een lang ondershirt, een korte slidingbroek en een lange thermobroek. Bovendien heb je bij alle modellen de keuze tussen thermokleding met padding en thermokleding zonder padding. De veldspelers geven vaak de voorkeur aan de ongevoerde variant, terwijl keep(st)ers speciaal ontwikkelde kleding met padding dragen. Deze extra bescherming is te vinden op strategische plaatsen waar valimpact het meest voorkomt, zoals schouders, ellebogen, heupen en knieën. Met deze innovatieve eigenschappen garandeert de padding een zachte landing na elke redding!

Verschillende soorten thermokleding 

Onze thermokleding is geschikt voor zowel het boven- als onderlichaam. Op deze pagina vind je in totaal drie soorten thermokleding: een lang ondershirt, een korte slidingbroek en een lange thermobroek. Daarnaast kun je bij alle modellen kiezen tussen thermokleding met padding en thermokleding zonder padding. De thermokleding zonder padding wordt vaak gedragen door veldspelers, terwijl de thermokleding met padding speciaal is ontwikkeld voor keep(st)ers. Deze kleding is voorzien van zachte padding op de plekken waar de valimpact het hoogst is: de schouders, ellebogen, heupen en knieën. Hierdoor ben je als keep(st)er verzekerd van een zachte landing na elke redding!

Houston-lijn

Onze thermokleding maakt deel uit van onze Houston teamkledinglijn. Binnen deze teamkledinglijn vind je alle benodigde kledingstukken voor jou en je team, zodat je op het veld altijd kunt verschijnen met de beste uitrusting. Naast thermokleding omvat de Houston-lijn onder andere trainingspakken en sporttassen. De kleding en producten uit deze lijn zijn uitstekend met elkaar te combineren. Bovendien bieden wij de optie voor bedrukking met het clublogo, namen of nummers, waardoor iedereen in jouw club direct herkenbaar is! Onze teamkledinglijn is tot in de details uitgewerkt, waarbij we feedback hebben verzameld van onze ambassadeurs tijdens de productontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in producten die aansluiten bij de behoeften op het veld die nu beschikbaar zijn op onze website!

Thermokleding kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina de thermokleding die je nodig hebt voor warmte en bescherming. Heb je nog vragen over de verschillende teamkledingstukken in onze Houston-lijn of de vele andere sportproducten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of een e-mail sturen naar info@skor.nl. We staan klaar om je verder te helpen!