Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Sporttassen

Hoewel je het nooit de schuld mag geven na een nederlaag, is het materiaal wel hard nodig om goed voorbereid op het veld te verschijnen! Het is dan ook verstandig om goed voor je kleding en schoenen te zorgen! Dit begint al bij het vervoer. Een sporttas met voldoende ruimte zorgt ervoor dat jij je spullen op een stevige manier gemakkelijk mee kunt nemen naar een training of wedstrijd! Op deze pagina vind je ruime sporttassen die je eenvoudig meeneemt!

Ons assortiment aan SKOR sporttassen 

Hier vind je een verscheidenheid aan sporttassen, variërend in grootte. De rugtas is geschikt voor zowel jongere als oudere spelers en heeft afmetingen van 30x20x40 cm. Deze tas heeft een ruim hoofdvak, een apart vak voor schoenen en twee zijvakken voor bidons. De SKOR-badge voegt een stoer tintje toe aan het geheel. Als je een groter model zoekt, dan kan onze sporttas met afmetingen van 70x35x35 cm van pas komen. Deze tas is gemakkelijk mee te nemen, zowel in de hand als over de schouder! De sporttas heeft een ruim hoofdvak en vier zijvakken. Net als de rugtas heeft deze sporttas een schoenenvak, maar dan nog ruimer: hier passen niet alleen schoenen, maar ook slippers, scheenbeschermers of keepershandschoenen in! Ook voor een tas om teamshirts in te vervoeren, ben je hier aan het juiste adres! Onze Team Bag Trolley is gemakkelijk mee te nemen dankzij de uitschuifbare hendel en de wieltjes. Tot slot bieden we hier een luxe tas voor keepershandschoenen aan, speciaal ontworpen om twee paar keepershandschoenen te vervoeren.

Bedrukking van sporttassen 

Naast sporttassen vind je ook producten die doorgaans in de tas worden vervoerd, zoals sporttape, scheenbeschermers en wedstrijdtenues, op onze website! Al onze sporttassen en teamkleding kunnen worden bedrukt met naam, nummer of clublogo. Deze producten zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Door het personaliseren van teamkleding en sporttassen zijn de spelers van jouw club direct herkenbaar!

Op zoek naar een sporttas?

Hopelijk vind je op deze pagina de sporttas die je zoekt! Heb je vragen over onze sporttassen of andere producten die je op onze website vindt? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of stuur een e-mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!