Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Beachsporten

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo).

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier.

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Top producten voor zeer scherpe prijs met fijne service.

Raymond Schruijer

Met Skor zeer goede ervaringen gehad, o.a. met persoonlijk contact, service, levering en prijs/kwaliteit.

Jaap Boot

Top kwaliteit, beste service, snelle levering. Ik ben er blij mee.

Teddy Salambo

Welke beachsporten vind je bij SKOR?

Iedere beachsport vereist een andere veldinrichting. Voor beachvolleybal, beachhandbal en beachvoetbal kun je bij ons terecht voor je volledige veldinrichting. Op de beachvolleybalpagina vind je een set volleybalpalen, volleybalnetten in twee verschillende afmetingen, een spansysteem voor het net, een netantenne en veldmarkering. Op de beachhandbalpagina vind je een handbaldoel, bijbehorend doelnet en veldmarkering. Op de beachvoetbalpagina vind je twee soorten doelen en bijbehorende doelnetten. Kortom, op deze pagina vind je alle benodigdheden voor al je beachsporten!

Ons gehele assortiment 

Bij ons kun je niet alleen terecht voor beachsporten, maar ook voor 'gewone' sporten, zoals voetbal, hockey, korfbal, honkbal en softbal. We bieden een uitgebreid assortiment aan sportmaterialen, waaronder doelen en dug-outs. Deze producten worden in onze eigen fabriek in Almelo geproduceerd, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen! Daarnaast vind je op onze website producten voor je hele team, zoals teamkleding en verzorgingsartikelen. Voor meer informatie over onze verschillende producten kun je de rest van de website bekijken.

Materialen voor beachsporten kopen? 

Hopelijk vind je op deze pagina de producten voor beachsporten die je nodig hebt voor op het zand. Als je nog vragen hebt over onze producten voor beachsporten of over de andere sportmaterialen die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken via +31 88 008 1100 of per e-mail op info@skor.nl. We helpen je graag verder!