Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar een eindpaal voor jouw club?

Eindpalen, ook wel foutpalen genoemd, dienen als oriëntatiepunt om te kunnen bepalen of de bal in goed gebied of fout gebied is geslagen. De eindpalen van SKOR worden gemaakt van duurzaam aluminium. De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond (KNBSB) stelt dat aan het einde van de foutlijnen, die langs het eerste en derde honk lopen, eindpalen (foutpalen) moeten staan. Wanneer je op zoek bent naar eindpalen voor op je honk- en softbalveld in een andere afmeting is dit geen probleem: we kunnen in onze fabriek elke wensbare afmeting fabriceren! Daarnaast kun je ook kiezen voor eindpalen met Ledverlichting! Neem contact met één van onze specialisten op, zij vertellen je er graag mee over.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Al vele bestellingen gedaan en altijd snel en adequaat geleverd, aanrader

Joost

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

maurice van de maat

Snelle levering.

John van Houwelingen

Soorten eindpalen voor honk- en softbal

De KNBSB heeft in het Vademecum Accommodaties 2019 Honkbal & Softbal uitgelegd aan welke eisen de eindpalen/foutpalen op het honk- en softbalveld moeten voldoen:
  • Aan het einde van beide foutlijnen moet een eindpaal staan met een diameter van ten minste 10 cm. De eindpalen die SKOR aanbiedt hebben een diameter van precies 10 cm. 
  • De hoogte van de eindpaal moet minstens 5 meter zijn, waarbij de paal minimaal 1 meter boven het buitenveldhek moet uitsteken. 
  • Een eindpaal mag twee kleuren hebben: geel of geel-zwart. Wanneer gekozen wordt voor een geel-zwarte eindpaal, moet een blokhoogte van 0,50 meter in acht worden genomen en moet met de kleur geel worden begonnen. 
  • In de buurt van de eindpaal mag geen wit gekleurde reclame zijn aangebracht. Voor internationale wedstrijden geldt een hoogte van 13,5 meter en moet de eindpaal geel van kleur zijn. 
  • Wanneer er wordt gespeeld met speelveldverlichting moet de eindpaal goed aangelicht zijn of zelf verlichting bevatten.