Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar doelpalen voor jouw club?

American Football doelen zijn cruciaal voor je wedstrijd of training: een kick als gevolg van een touchdown of een fieldgoal is immers niet mogelijk zonder doelen! Het is belangrijk dat op jouw veld American football doelen staan die kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig zijn. Voor dergelijke doelen ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je de American football doelpalen die jij nodig hebt.

Grootste fabrikant van buitensport materialen

Gemaakt in eigen fabriek (Almelo)

Altijd de beste kwaliteit

Duurzaam & sterk voor lang speelplezier

Uitstekende service

Tot wel 10 jaar garantie. Altijd op zoek naar de beste oplossing

Goede kwalitatieve producten, uitstekende service en vakmensen. Prima dienstverlening en omgang met de klant en collega’s. Vooruitstrevend, flexibel en snelle acties. Efficiënte voor interne werk orders kan mogelijk beter en minder vaak voor niks rijden naar een project.

Bart - Domo Sports Grass

Al jaren doe ik al zaken met Skor voorheen Erma Sport. De mensen die daar werken zijn erg bedreven en staan voor hun product. Ook als het een keer anders is dan afgesproken of er is een probleem dan word dit altijd netjes afgehandeld. Ook onze opdrachtgevers zijn zeer te vrede over de geleverde kwaliteit. Kortom ga zo door en hoop nog vele mooie projecten samen te maken.

Bertus

Goede en snelle service

John van Brenk

Eigen fabriek voor American Football doelen

Onze American football doelen worden gemaakt in onze eigen fabriek in Almelo (NL). Hierdoor zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige American Football doelen te leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunnen we op korte termijn leveren, waardoor jouw American Football club snel is voorzien van nieuwe American football doelen! Je bestelt je doelen eenvoudig online op deze pagina. Ben je benieuwd naar het productieproces? Je bent altijd welkom voor een rondleiding in onze fabriek! Na de productlevenscyclus nemen wij, indien gewenst, het American football doel tegen restwaarde van je club over. In onze fabriek gebruiken wij de materialen vervolgens weer voor andere producten. Zo is de cirkel rond!

American Football doelpalen kopen? Hopelijk vind je op deze pagina de American football doelen die jij nodig hebt! Heb je nog vragen over de American football doelen die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder.