Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Op zoek naar schoonloopmatten voor jouw hockeyvereniging?

De borstelmatten van SKOR zorgen ervoor dat je je schoenen na de training of wedstrijd netjes kunt schoonvegen! Hierdoor kun je je schoenen bij thuiskomst met een gerust hart uit je sporttas halen. Een borstelmat is ook uitermate geschikt om voor de kleedkamers of kantine te leggen en zorgt ervoor dat deze plekken vrij van vuil blijven.

Schoonloopmatten personaliseren 

Onze schoonloopmatten hebben een rechthoekige vorm. Het profiel bestaat uit kunststof strips waarin nylon borstels zijn verwerkt. De spandraden zijn vervaardigd uit corrosievrij staal. De nylon borstels kunnen worden geleverd in 9 verschillende kleuren: zwart, grijs, blauw, geel, rood, bruin, kokos, groen en zwart-wit mix. Hierdoor kun je de schoonloopmat goed afstemmen op jouw clubkleuren! Bovendien is het mogelijk om de schoonloopmat te personaliseren door het clublogo in de schoonloopmat te verwerken, wat zorgt voor een prachtige uitstraling langs de velden!

Schoonloopmatten naar jouw wens

Wij bieden in totaal 31 verschillende soorten schoonloopmatten op deze pagina, in 18 verschillende afmetingen en tal van kleuren. Er is dus altijd een schoonloopmat die aan jouw wensen voldoet! De afmetingen die op onze site bij de schoonloopmatten staan, geven de deurbreedte x looplengte weer. De schoonloopmatten hebben een hoogte van ongeveer 22 mm. Als je op zoek bent naar andere manieren om schoenen en sportcomplexen schoon te houden, kunnen onze borstelmatten en persroosters goede opties zijn, en je kunt die ook op onze site vinden!

Schoonloopmat bestellen?

Heb je nog vragen over de verschillende schoonloopmatten die wij aanbieden? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!