Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Trainingsmaterialen voor je hockeyveld

Ben jij op zoek naar hockey trainingsmaterialen voor jouw vereniging? SKOR heeft een groot assortiment voor scherpe prijzen! Met het hockey trainingsmateriaal heb jij alles in huis om de juiste training voor te bereiden. Zo hebben wij diverse mini hockeydoelen, hulpmiddelen voor het verbeteren van bal- en looptechniek, het uitzetten van diverse oefeningen en speciale materialen voor keeperstraining. Bekijk nu deze pagina voor het complete aanbod hockey trainingsmaterialen van SKOR!

Hockeydoeltjes

Ons assortiment omvat diverse hoogwaardige hockeydoelen in verschillende maten. Je kunt kiezen uit doelen van 2 x 1,5 meter, 2 x 1 meter en mini-hockeydoelen van 1,2 x 1 meter. Deze doelen zijn voorzien van een stevig aluminium frame en een slagplank van duurzaam betonplex of PE-kunststof. Elk doel wordt geleverd met een wit net, waardoor ze ideaal zijn voor trainingen of thuisgebruik.

Hockeytouwen 

Voor effectieve hockeytrainingen zijn hockeytouwen onmisbaar. Onze touwen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van blauw tot oranje. Ze zijn perfect voor het uitzetten van oefeningen en absorberen de bal goed. Dankzij hun hoogwaardige kwaliteit zijn ze onbreekbaar en gaan ze lang mee - tot wel 8 jaar! Steeds meer hockeyverenigingen maken gebruik van deze multifunctionele hockeytouwen.

Overig hockeytrainingsmateriaal 

Naast hockeydoelen en -touwen bieden we ook ander trainingsmateriaal aan. Verbeter de vaardigheden van je keeper met attributen zoals het CrazyCatch net voor reflextraining, het Balo Ballenkanon en de Reboundbak om de keeper vanuit verschillende hoeken te testen, of afbakenschijven voor bal- en loopoefeningen. Onze afbakenschijven worden geleverd in sets van 20 stuks in verschillende kleuren.

Hockeytrainingsmateriaal bij SKOR

Voor hoogwaardig hockeytrainingsmateriaal tegen scherpe prijzen moet je bij SKOR zijn! Ons diverse assortiment is geschikt voor amateurverenigingen en clubs op elk niveau. Bestellingen worden meestal binnen vijf werkdagen geleverd. Heb je haast? Neem contact met ons op voor spoedbestellingen.

Vragen?

Heb je vragen over ons hockeytrainingsmateriaal, de levering of wil je advies voor jouw vereniging? Neem gerust contact op met onze specialisten. Ze zijn beschikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur en helpen je graag verder. We kijken uit naar je bericht!