Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Zonnepanelen bij SKOR

Ontdek hoe we met de kracht van de zon het verschil maken. Bij SKOR draait het om meer dan alleen zonnepanelen op ons dak. Duurzaamheid is de kern van alles wat we doen, van onze producten tot onze bedrijfsvoering. Gevestigd in het innovatieve bedrijvenpark Twente, Almelo, hebben we niet alleen een felle toewijding aan klimaatverandering, maar ook aan het opwekken van onze eigen stroom. Elk zonnepaneel op ons dak vertelt het verhaal van onze inzet om samen een duurzame toekomst op te bouwen.

5 voetbalvelden

Bekijk je onze panden, dan zie je onwijs veel zonnepanelen. Het dak van ons kantoor en de fabriek is volledig voorzien van deze stroomopwekkers. Ons magazijn, waar al onze producten klaarliggen voor jou, is ook voorzien van groene stroom. Wij zouden SKOR niet zijn als we dat niet hebben omgerekend naar voetbalvelden. We komen uit op ruim 5 voetbalvelden aan zonnepanelen die ons energie opleveren. Hiermee wekken wij 180.000 kWh per jaar aan stroom op!

No World, No glory

Wij willen een mooie wereld achterlaten voor volgende generaties.

Elektrisch wagenpark

Naast groene stroom kiezen wij ook voor groen vervoer. Zo maken wij binnenshuis en buitenshuis een groene keuze. Hiervoor hebben wij geïnvesteerd in een elektrisch wagenpark. Hierdoor zijn wij letterlijk onderweg naar ons doel: voor 10% klimaatneutraal in 2025.

Ben jij ons onderweg al tegengekomen?

Vragen over onze verduurzaming?

Kom in contact en we vertellen je graag meer over onze werkwijze en doelen.

Neem contact op