Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

De veelzijdige stoelen van SKOR

De veelzijdige stoelen van SKOR zijn ontworpen voor diverse sportaccommodaties, bioscopen, theaters, aula's en evenementenlocaties. Met een focus op comfort, duurzaamheid en stijl, biedt SKOR een uitgebreid assortiment aan stoelen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Stoelen voor sportaccommodaties van SKOR

Voor sportaccommodaties biedt SKOR robuuste stoelen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden. Of het nu gaat om tribunes voor voetbalstadions, zitplaatsen voor tennisbanen of stoelen voor sportvelden, SKOR heeft de juiste oplossing om toeschouwers comfortabel en veilig te laten genieten van de wedstrijd.

Bioscoop- en theaterstoelen van SKOR

Voor bioscopen en theaters biedt SKOR luxe bioscoopstoelen en theaterstoelen die de ultieme film- en toneelervaring bieden. Met ergonomisch ontwerp, verstelbare rugleuningen en zachte bekleding zorgen deze stoelen ervoor dat bezoekers comfortabel kunnen zitten tijdens lange voorstellingen.

Aula stoelen van SKOR

Voor onderwijsinstellingen en zakelijke evenementen biedt SKOR aulastoelen en verplaatsbare stoelen die flexibel en functioneel zijn. Deze stoelen zijn gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in multifunctionele ruimtes zoals collegezalen, conferentiezalen en vergaderzalen.

Vragen over stoelen van SKOR?

Of het nu gaat om sport, entertainment, onderwijs of zakelijke evenementen, SKOR heeft de perfecte stoel voor elke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze hoogwaardige stoelen kunnen bijdragen aan het succes van jouw project of evenement. Je kunt ons bellen op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl.