Gratis pakketverzending vanaf 50,-
6 jaar garantie
9.2 klantbeoordeling

Wedstrijdmaterialen van SKOR

Bij SKOR vind je een overzichtelijk assortiment wedstrijdmaterialen, zodat jij helemaal klaar bent voor de strijd. Vind op deze pagina wedstrijdmaterialen geschikt voor voetbal, hockey en andere sporten!

Wedstrijdmaterialen van SKOR

Bij SKOR vind je een divers assortiment aan wedstrijduitrustingen die geschikt zijn voor verschillende sporten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, volleybal, handbal, korfbal of andere sporten, wij voorzien in materialen die essentieel zijn voor een succesvolle wedstrijd. Zorg ervoor dat alle benodigde uitrusting ruim voor aanvang van de wedstrijd wordt gecontroleerd en in optimale staat verkeert. Zijn de hoekvlaggen intact? Heeft de club voldoende hoekvlaggen? Beschikken alle teams over bidonkratten met 10 bidons? Is er een aanvoerdersband voor elke teamcaptain? Zijn alle teams voorzien van een waterzak? Geweldig! Dan zijn alle wedstrijduitrustingen compleet en kan de strijd om de overwinning beginnen.

Bestel jouw wedstrijduitrustingen online

Heb je gevonden wat je zocht? Bestel eenvoudig jouw wedstrijduitrustingen voor jou sport bij SKOR door de producten toe te voegen aan je winkelmandje! Wist je dat de verzendkosten vervallen bij bestellingen vanaf €50,00? Zorg ervoor dat je voldoende materiaal bestelt om jouw hele team of club te voorzien! Naast wedstrijduitrustingen bieden we ook trainingsmaterialen aan. Bekijk ons assortiment en zorg niet alleen voor een goede wedstrijd, maar ook voor een optimale voorbereiding op elke training.

Vragen over de wedstrijdmaterialen van SKOR?

Heb je vragen over onze wedstrijduitrustingen, voetbaltrainingsmaterialen of wil je direct bestellen? Onze specialisten staan voor je klaar. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Bel naar +31 88 008 1100 of stuur je vraag naar info@skor.nl. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al onze productontwikkelingen.